Bulvár

Rátalált a szerelem az alkohollal küzdő Molnár Guszti feleségére

rtl.hurtl.hu

2022. október 3. 21:39

Az alkoholizmussal küzdő színész neje már korábban beadta a válási papírokat.

Legutóbb az elvonóról üzent párjának Molnár Guszti színész, aki alkoholizmussal küzd. Akkor úgy fogalmazott, levélben írta meg feleségének, Fazekas Viviennek, hogy lemondott róla. 

Az ország az RTL Nyerő Párosából ismerte meg a házaspárt és követte végig pokoljárásukat, amelynek a vége sajnos a kapcsolat vége lett. Fazekas Vivien nemrég a Reggeliben mondta el, hogy már beadta a bíróságra a válási papírokat.


Nem tudni, hogy milyen hatása lesz Molnár Gusztira a Blikk legújabb információja, amely szerint felesége már új párt is talált magának. 

Bár eleinte teljesen elzárkóztam az ismerkedéstől, mert megviseltek az életemben történtek, de nemrégiben mégis adtam egy esélyt, és bizalmat szavaztam valakinek. A kapcsolatunk még gyerekcipőben jár, ezért nem szeretnék bővebben nyilatkozni róla, de annyit elárulhatok, hogy igazi nőnek érzem magam, hasonlóan gondolkozunk és bízom benne, a későbbiekben együtt haladhatunk a közös célok felé

– fogalmazott a lapnak Vivien.

Hozzátette, nem érez bűntudatot azért, mert pontot tett a házassága végére.

„A végsőkig elmentem, hogy megmentsem a kapcsolatunkat, de hiába. Ha valaki nem akar gyógyulni, változni, azt én helyette nem tehetem meg” – mondta a feleség.

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#molnár guszti#feleség

Címlapról ajánljuk