Bulvár

Rácz-Mészáros Norina: Az önbizalmam külsőleg nulla, és tudtam, hogy bántani fognak emiatt

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 29. 12:06

A Nyerő Páros szereplőjét rengeteg kritika érte a képernyőn szereplő énje miatt.

Rácz-Mészáros Norinának és férjének, Rácz Bécinek, ahogy arról mi is beszámoltunk, két napja volt a Nyerő Páros villába való beköltözés előkészítésére, de nem bánták meg, hogy ilyen hirtelen belevágtak a játékba, mert ez is közelebb hozta őket egymáshoz.

A verseny során számtalan izgalmas feladatban kellett a legjobb formájukat hozni, azonban a közösségi oldalakon többen kritizálták Norinát, hogy a TV képernyőjén nem úgy néz ki, mint ahogyan azt a közösségi oldalán mutatja.

A kisgyermekes anyuka most Instagram oldalán szerette volna tisztázni, hogy több hormonális műtétje is volt egy veszélyes betegség miatt, ami természetesen nyomot hagyott a testén is.

Kedves “jóakaróim”!
Valóban, a Nyerő Páros forgatásán még nem volt hű a külsőm a régihez

– kezdi Norina Instagram bejegyzésében, amiben szeretné felhívni a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára is.


„A forgatás nyáron történt, de ezt tudjátok. Veszélyeztetett terhesen hordtam ki a gyermekemet és a szülés után 3 hormonális műtétem volt. Márciusban még azon izgultunk, hogy megmaradok-e és fel tudom-e nevelni a gyermekemet.
2 nap (felkészülés) alatt az eltorzult külső, amit kaptam ettől a csúnya betegségtől, amit nem mondok ki, nem tudtam megváltoztatni. Ma már azt tudom mondani, hogy kezd minden visszaállni a régi kerékvágásba, de még mindig sokat kell dolgoznom rajta, de örülök, hogy legyőztem egy ekkora betegséget, bár még nem telt el az a bizonyos 5 év tünetmentesség, de érzem, hogy nem lehet baj!
A beköltözés ebbe a játékba 2 dolog miatt volt nehéz: a fő ok a gyermekem hiánya, a másik pedig, hogy az önbizalmam külsőleg 0 és tudtam, hogy bántani fognak emiatt, mert sok ember csak a szemét használja! Mindig csinos voltam és mindig is vágytam erre a műsorra, de nem így képzeltem el. Viszont az, hogy kapom a bántást fáj a lelkemnek, de tudjátok mit? Csináljátok meg utánam, úgy hogy ne hagyjátok el magatokat és boldogok maradjatok!
Fő az egészség💚💚💚
#méhnyakrákszűrésrejàrtjatok”

Nyitókép: Nyerő Páros

#Bulvár#Nyerő Páros#rácz-mészáros norina#méhnyakrák#szűrés#külső#kritika#önbizalom

Címlapról ajánljuk