Bulvár

Béci: Azt álmodom, hogy a feleségem megcsal, és sírva ébredek

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 28. 10:25

A Nyerő Páros frissen beköltözött párjának kikezdhetetlen a kapcsolata, Béci és Norina mégis gyakran álmodják azt, hogy a másik megcsalja őket.

Egyenjogúság van a kapcsolatukban, és minden döntést közösen hoznak – árulta el Béci a Telenovellának, aki feleségével, Norinával együtt frissen csatlakozott a Nyerő Páros sztárpárjaihoz. Erről gyorsan kellett dönteniük, csupán 2 napjuk volt arra, hogy elrendezzék a gyerekeik dolgait, és felkészüljenek a beköltözésre.

Az elvonulás jót is tett a kapcsolatuknak, mert végre a gyerekeik nélkül, kettesben is tudnak időt tölteni esténként, tekintve, hogy egyből egy privát lakosztályba költözhettek be. Az együtt töltött időt mindketten értékelik, mert bár rendkívül stabilnak, és kikezdhetetlennek tartják a kapcsolatukat, mégis előfordul, hogy Norina szépsége miatt Béci féltékenykedik.

Nagyon szép, pláne, ha kicsinosítja magát, akkor aztán minden szempár rászegeződik.


Az is gyakran előfordul, hogy Béci álmai miatt nem áll szóba egy napig a feleségével:

Mostanában szörnyű éjszakáim vannak. Azt álmodom, hogy megcsal, és mással van együtt. Ilyenkor kiborulok, és sírva ébredek, mert ez annyira megvisel. Sőt, egész nap nem is szólok hozzá, mert annyira valóságosnak élem meg ezt.


Béci azt is elárulta, hogy Norinának is gyakran vannak hasonló álmai, ám rengeteget dolgoznak a kapcsolatukon, így nem gondolná, hogy valaha is megcsalnák a másikat.

Mi nemcsak anya és apa vagyunk, hanem férj és feleség is, akik folyamatosan táplálják azt a bizonyos tüzet, rengeteg programot csinálunk kettesben is, amikor csakis egymás társaságát élvezzük.
 

Béci és Norina a párkapcsolatukról még több titkot árultak el villáminterjúnkban:

#Bulvár#Nyerő Páros#rácz béci#rácz-mészáros norina#megcsalás#álom#kapcsolat

Címlapról ajánljuk