Bulvár

Visszatért, és az ajtót rugdosva üvöltözött az ukrán menekült, akiért otthagyta családját egy brit férfi, majd szakított vele

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 28. 8:50

Azután szakított, hogy a nő részeg tombolás közben kést döfött lakásuk falába. Most újra megjelent a férfi lakásánál, azt üvöltözve, hogy „Tony, szeretlek”. A férfi rettegve nézte, mit művel. 

A brit rendőrség letartóztatta azt az ukrán menekült nőt, aki miatt egy 30 éves kétgyermekes brit édesapa, Tony Garnett elhagyta a családját, majd négy hónappal később szakított vele „őrült viselkedése” miatt – jelentette a Daily Mail. Sofiia Karkadymot azután vették őrizetbe, hogy megjelent a férfi lakásánál, és üvöltözve elkezdte rugdosni a bejárati ajtót, azt kiabálva, hogy „Tony, szeretlek”.

A 22 éves nő a Mail beszámolója szerint még akkor is azt kiabálta, hogy „szeretlek Tony, gyere velem”, amikor két rendőr elvezette a helyszínről. A lap cikke szerint a nő megpróbált elmenekülni, amikor a rendőrök megérkeztek, de megtalálták, ahogy egy közeli bokorban bujkált.

A Mail cikke szerint a nőt kihallgatták, majd vádemelés nélkül szabadon engedték. A lap információi szerint a nő féléves vízuma pár hét múlva lejár.

A férfi rettegve figyelte mit művel

Tony a Mailnek elmondta, félt attól, hogy valami ilyesmi fog történni. A férfi közölte, hogy rettegve nézte a házból, hogy mit művel az ajtó előtt, és próbálta elmondani neki, hogy miért szakított vele. Tony a lapnak elmondta:

Őrültem, hogy a szomszédok kihívták a rendőröket, mert féltem. Nem mertem kinyitni neki az ajtót.

A férfi közölte, hogy bár a rendőrök többször is megkérdezték tőle, hogy akar-e vádat emelni Sofiia ellen, ő inkább azt akarta, hogy segítséget kapjon.

Visszamegy Ukrajnába

A nő a Mailnek elmondta, hogy teljesen összetört a szíve, és még mindig szereti Tonyt, és nem érti, hogy a férfi miért szakított vele. Sofiia a késes esettel kapcsolatban elmondta, azért vágta bele a kést a falba, mert dühös volt amiatt, hogy a férfi „folyamatosan csak a gyerekeiről beszélt”.

Sofia közölte, hogy valószínűleg az eset után visszautazik Ukrajnába. 

Tony volt partnerét nem lepte meg

A férfi volt élettársa a The Sun című brit bulvárlap információi szerint a barátainak elmondta, hogy kapcsolatuknak végleg vége, és nem fogadja vissza. Lorna a beszámoló szerint közölte:

Tudtam, hogy kapcsolatuk katasztrófával ér majd véget, de nem gondoltam volna, hogy az már mindössze négy hónap után bekövetkezik.

Nyitókép: Sofia Karkadym és Tony Garnett – Fotó: Instagram

 

#Bulvár#orosz-ukrán háború#ukrajna#ukrán menekült#egyesült királyság#kapcsolat#szakítás#rendőrség

Címlapról ajánljuk