Bulvár

Ezt a csúf jelzőt aggatta Meghan Markle-re a palota személyzete

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 25. 18:01

A hercegi pár személyzetének egyes volt tagjai szerint olyan pocsék dolog volt Harrynek és Meghannak dolgozni, hogy azóta is Sussex-túlélők klubjának nevezik magukat.

Meghan Markle „nárcisztikus szociopata” volt korábbi személyzetének tagjai szerint, akik Valentine Low botránykönyvéhez nyilatkoztak a sussexi hercegi párról. Úgy látták, a harcegné kifejezetten számolt, sőt előre tervezte 2020-as kiugrásukat Harry herceggel a brit királyi család dolgozó tagjai közül.

A New York Post szerint a könyv részletezi, milyen csúnyán viselkedett Harry herceg és felesége zárt ajtók mögött. „Mindenki számolt vele, hogy az intézményt a hercegné boldogsága alapján ítélik meg. Csak abban hibáztak, hogy azt hitték, ő boldog is akar lenni” – idéz a könyv egy korábbi alkalmazottat, aki szerint Meghan Markle 

azt akarta, hogy elutasítsák, mert kezdettől fogva ennek a narratívának volt a megszállottja.

A személyzet tagjai szerint a sussexi hercegi pár manipulálta őket. Annyira rossz volt nekik dolgozni, hogy egyes alkalmazottak azóta is úgy emlegetik magukat, hogy a „Sussex-túlélők klubja”.

Az már korábban kiderült, hogy Meghan már 2018-ban felvetette a Netflixnek egy közös projekt ötletét, pedig akkor még dolgozó tagja volt a királyi udvarnak. Harry azt állította, hogy a Netflix-sorozat gondolata csak akkor vetődött fel, amikor már hátat fordítottak királyi kötelességeiknek.

Nyitókép: Samir Hussein/WireImage

 

#Bulvár#meghan markle#személyzet#botránykönyv#brit királyi család#harry herceg#sussex#nárcisztikus

Címlapról ajánljuk