Bulvár

Meghan Markle panaszkodott, hogy nem kap fizetést királyi körútjáért és Harry herceget zsarolta

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 24. 13:15

Amikor 2018-ban Ausztráliában járt Harry herceg jegyeseként. Egyebek mellett ez derül ki az egyik legismertebb brit királyi tudósító új könyvéből. 

Nem hiszem el, hogy nem kapok fizetést ezért.

Meghan Markle így panaszkodott több embert beszámolója szerint is legalább egy alkalommal, amikor 2018-ban ausztráliai körutazáson volt Harry herceg jegyeseként – derült ki egy róla szóló újabb könyvből, amiből a brit, ausztrál és amerikai bulvársajtó közölt botrányos részeket. A könyvet Valetine Low brit újságíró írta, aki évtizedek óta tudósít a brit királyi családról a Times című brit lapnak.

Low szerint:

Bár (Markle) élvezte a rivaldafényt, nem értette, hogy mi értelme van a kezet fogni számtalan ismeretlennel.

Emellett a könyv szerint Meghan Markle-t felháborította, hogy a körút alatt a királyságot Ausztráliában képviselő ausztrál kormányzó villájának csak az egyik szárnyát bocsájtották a rendelkezésükre, és nem kapták meg az egész épületet.

Dühkitörések, személyzetalázások

A könyvből előzetesen nyilvánosságra került részletek szerint Meghan olyan megalázóan bánt a királyi udvar személyzetével, hogy elsírták magukat, és reszkettek dühkitöréseitől. Ez már azelőtt elkezdődött, hogy a királyi család tagjává vált volna.

Fél évvel 2017-es eljegyzésük előtt Markle a könyv szerint kikelt Harry egyik tanácsadójával szemben, és közölte vele:

Azt hiszem, mindketten tudjuk, hogy nemsokára az egyik főnököd leszek.

Amikor pedig a királyi udvar egyik magas rangú tagja közölte a párral, hogy a személyzetnek nem tetszik, hogy milyen durván bánik velük, Markle, aki sértőnek tartotta, hogy a személyzeti ranglétra alján lévő emberekkel kell foglalkoznia, kijelentette, hogy nem feladata embereket ölelgetni.

A könyv szerint „különösen durva volt” a személyzet egyik fiatal női tagjával: széttépett egy, általa kidolgozott tervet, majd amikor közölt vele, hogy milyen nehéz lesz újat készíteni, Markle közölte vele, hogy legszívesebben bárki másra bízná a feladatot. A nő a könyv szerint elsírta magát, amikor az esetről hallva Vilmos herceg közbelépett, és megnyugtatta, hogy nagyszerű munkát végez.

Egy személyzet egy másik tagját pedig tízpercenként hívogatta péntek este, miközben egy étteremben volt vacsorázni, hogy leszidja. Majd ez napokon át folytatódott.

Megzsarolta Harryt

A könyv szerint Meghan Markle azzal fenyegette meg Harryt, hogy szakítani fog vele, ha nem hozza nyilvánosságra kapcsolatukat. Harry ezt a könyv szerint azért nem akarta megtenni, mert védeni akarta őt a sajtótól és a nyilvánosságtól, de Markle csak így látta bebizonyítottnak, hogy kapcsolatuk valóban komoly. A beszámoló szerint ettől Harry „teljesen pánikba esett”, és „kikészült” a lehetőségtől, hogy Markle dobni fogja őt.

Nyitókép: Meghan Markle a 2018-as ausztráliai körutazás első napján. Fotó: Chris Jackson/Getty Images

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#brit királyi család#könyv

Címlapról ajánljuk