Bulvár

Csősz Bogi: Nem értették, miért akarok dolgozni, ha csak költhetem a férjem pénzét is

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 22. 12:06

Miután elvált török milliárdos férjétől, újra megtalálta önmagát.

Csősz Boglárka és milliárdos török férje, Burak Talu, válására mindenki felkapta a fejét, mivel kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatnak tűnt az övék. A válás híre után Bogi elmondta, hogy éveken át ő hozta a nagyobb áldozatokat a kapcsolatukért, és bár nagyon jó társai voltak egymásnak, szépen lassan ráébredtek, hogy külön utakon szeretnék folytatni. Azóta barátként tekintenek egymásra, és az üzleti életben is együttműködnek. Bogi a válása utáni újrakezdésről a Hot! magazinnak mesélt.

Újra azt érzem, hogy világokat rengető energiám van, kreatív és dinamikus vagyok

– árulta el Bogi, aki az eddiginél is többet dolgozik, és nem is akar pihenni, mivel rengeteg ötletét szeretné megvalósítani. Bogi szerint ő mindig is ilyen volt: gyerekként egyszerre sportolt, járt modelliskolába és szépségversenyekre, és kórusban is énekelt. Állítása szerint a férje is meglepődve szemlélte, hogy mennyi mindenbe fog bele, és bár mindenben támogatta, a török mentalitástól távol állt Bogi szemléletmódja.

„A török társadalomban nem veszik jó néven, ha egy nő túl sok mindent vállal; ilyen szempontból nehezebb megérteniük, miért akar egy nő dolgozni, ha csak költheti a férje által megkeresett pénzt” – mondta Bogi, aki a válása óta folytatja eddigi projektjeit, és valamint új kihívásokba is belevágott: egyedi belsőépítészeti megoldásokkal foglalkozik, és luxusszállodákkal is dolgozik; mind a magyar, mind a török piacon stabil lábakkal áll.

Minden problémát egy lehetőségnek látok az életben 

– mondta Bogi, aki egy pillanatra sem áll meg, és úgy érzi, hogy mindenképpen egy olyan párra van szüksége, aki hasonló mentalitású, aktív és vidám.

Bogi elmesélte, hogy még nem vágyik új kapcsolatra, mert szerinte egy hosszú kapcsolat után időt kell hagyni, és nem egy másikba beleugrani. Ha eljön az ideje, akkor arra vágyik majd, hogy meglepjék:

Nem szeretem a szokványos dolgokat, a hagyományos randikat: szerintem akkor ismerjük meg a másikat igazán, ha kimozdulunk a komfortzónánkból.


Bogi szerint nem számít a kor, egy dolog igazán fontos a számára: a jövőbeli párjának tudnia kell tartani vele a lépést.

Az üzletasszony a Fókusznak is mesélt a válásáról: 


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#csősz boglárka#burak talu#válás#újrakezdés#munka

Címlapról ajánljuk