Belföld

Csősz Boglárka: Éveken át kettőnkért én hoztam a nagyobb áldozatokat

rtl.hurtl.hu

2022. május 25. 10:17

Egyes becslések szerint férje, Burak Talu vagyona még Mészáros Lőrincét is meghaladja.

Kedden számoltunk be róla, hogy válságba került Talu-Csősz Boglárka házassága, ezért a színésznőből lett vállalkozó és milliárdos férje úgy dönthetnek, hogy lezárják a kapcsolatukat. 

Csősz Boglárka és Burak Talu 12 éve házasok, a színésznő egy isztambuli klubban ismerte meg későbbi férjét 24 évesen. Csősz Boglárka és férje egy ideje külön élnek, az üzletasszony a hot! magazinnak mesélt ennek okairól. A beszélgetést a Blikk szemlézte. 

„A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni. Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért éveken át kettőnkért én hoztam a nagyobb áldozatokat. Az elmúlt években azonban nem csak őt de engem is inkább az üzleti dolgaim kötöttek le, így egyre nehezebben tudtuk összehangolni a találkozásainkat. Be kellett látnunk, hogy az életem olyan szakaszába érkezett amikor újra meg kell találjuk magunkat” – mondta az üzletasszony.

A házaspár igyekszik intelligensen kezelni a mostani helyzetet, és megpróbálják lassan elengedni egymást, amennyiben erre véglegesen is szükség lesz.

„Valakit elengedni éppen olyan lassan szabad, mint ahogy megismertük. Bár még mindig a férjem az a férfi, akinek lenyűgöz az intelligenciája, a kulturáltsága, az élethez való hozzáállása, és bármikor vakon rábíznám az életem, időközben átalakultak az egymás iránt érzett érzelmeink. Sírva beszélgettünk a jövőnkről, nem könnyű döntések várnak ránk, hiszen tizennégy évnyi mély és bensőséges kapcsolat sorsáról kell döntenünk. Szerencsére Burakkal annyira szeretjük és tiszteljük egymást, hogy bárhogy döntünk, örökre megmarad a jó kapcsolat köztünk” – mondta a Hot! magazinnak Csősz Boglárka.

Egyes becslések Burak Talu vagyona még Mészáros Lőrincét is meghaladja. Ha valóban igazak az állítások és tényleg zátonyra futott a magyar modell és a török üzletember házassága, akkor minden idők legdrágább magyar sztárszakítása lehet az övék. Erről a Fókusz riportjából tudhat meg többet:


Nyitókép: RTL Klub

#Belföld#csősz boglárka#burak talu#házasság

Címlapról ajánljuk