Bulvár

Kiderült, miért nem fogja egymás kezét Vilmos herceg és Katalin hercegné

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 16. 8:36

Harry herceg és Meghan Markle viszont rendszeresen érintkeznek a nyilvános megjelenéseik során.

A brit médiában igen nagy visszhangot váltott ki, hogy Harry herceg és Meghan hercegné megfogták egymás kezét, amikor a II. Erzsébet királynő emlékére elhelyezett csokrok között sétáltak a Windsori kastélynál.

Velük ellentétben Vilmos herceg és Katalin hercegné nem értek egymáshoz, így sokan azt találgatták, vajon megromlott-e a házasságuk. Több protokollszakértőt is megszólaltattak a témában és úgy tűnik, szó sincs viszályról. 

Feltehetően csak arról van szó, hogy a trónörökösre, Vilmos hercegre szigorúbb szabályok vonatkoznak, feleségével pedig már tudatosan készül arra az időszakra, amikor az ő fejére kerül majd a korona. A királyi házaspárok esetében ugyanis – bár kifejezetten nem tiltja az etikett – nem mutat jól, ha megérintik egymást nyilvánosan. 

Szakértők szerint az is indokolhatta a távolságtartást, hogy „elegánsaknak és felnőtteknek” akartak tűnni, a szerelem nyilvános kimutatása ugyanis gyakran a kapcsolatok korai szakaszában jellemző. 

Mások szerint pedig mindössze a királynő példájának követéséről van szó, ő ugyanis ritkán fogta meg Fülöp herceg kezét nyilvánosan.

Nyitókép: Chris Jackson / MTI / AP / Getty Images pool

 

 

 

#Bulvár#királyi család#hagyomány#ii. erzsébet királynő#vilmos herceg#kate middleton#harry herceg#meghan markle

Címlapról ajánljuk