Bulvár

„Nem szeretnék négyszemközt találkozni vele” – Fazekas Vivien továbbra sem kíváncsi Gusztira

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 8. 11:19

A válófélben lévő feleség újabb információkat osztott meg az elvonón lévő Gusztiról.

„Most is itt van a gyűrű a kezemen” – mondta Molnár Guszti nemrég a Blikknek, aki elismerte, hogy felesége jól teszi, hogy elválik tőle, és megérdemli ezt azok után, amiket vele tett. Ennek ellenére rettenetesen hiányolja a feleségét.

Fazekas Vivien néhány hete jelentette be, hogy férje alkoholproblémái miatt elválik, és több megdöbbentő részletet is közölt a döntésének okairól. Elmondta, hogy már nem tudják megmenteni a házasságukat, és bár Vivien igyekezett mindent megtenni azért, hogy segítsen a férjének, jobbnak látta tartani a távolságot kettejük között.

Guszti bent van az elvonón. Minimális a kommunikáció, csak a legszükségesebbekről beszélünk, de tudom, hogy gyógyul és jó helyen van. Kézzel ír nekem leveleket, és feladja postán. Ezek bocsánatkérő levelek, elismeri, hogy sok mindenben hibázott, és hogy az alkoholizmusa miatt ment tönkre a házasságunk. Sajnálja, hogy nem volt képes az elmúlt időszakban viszonozni a tőlem kapott szeretet. Tudja, hogy vége a kapcsolatunknak, és reméli, hogy majd egyszer barátként le tudunk ülni beszélgetni 

– mesélte Vivien a Borsnak.

Vivien azt is elmondta, hogy nem szeretne kibékülni a férjével:

„Még nem szeretnék négyszemközt találkozni vele. Hétvégén például a testvére megy be hozzá az elvonóra, visz neki őszi ruhát és amire szüksége van, ebben a családot teljes mértekben támogatom. Bennem most sok a csalódottság, idő kell, hogy higgadtan tudjak beszélni vele. Ezért még egy darabig nem megyek be hozzá. (…) Ezt most még nem bírná el a lelkem. Minden szép szó vagy tett után jött egy rossz. Védekező mechanizmus volt a részemről, hogy eldöntöttem: el kell engednem. De ez egy borzasztó nehéz folyamat, magára hagyni egy beteg embert – mesélte Vivien, aki a Fókusznak is mesélt arról, hogy hogyan hozta meg a döntését:


Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#molnár guszti#fazekas vivien#válás#alkoholizmus#elvonó

Címlapról ajánljuk