Bulvár

Megdöbbentő dolgok állnak Molnár Guszti és Fazekas Vivien válása mögött

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 5. 10:28

Vivien elárulta, hogy Guszti folyamatosan megalázta, terrorizálta, valamint más nőkkel szexchatelt.

Tegnap jelentette be közösségi oldalán Fazekas Vivien, hogy Molnár Gusztival véget ért a házasságuk. Vivien akkor azt nyilatkozta, hogy nem szeretné magyarázni a miérteket, azonban a Blikknek több megdöbbentő részletet is elárult.

Vivien próbált segíteni a férjének, aki egy ideig még egy elvonón is részt vett alkoholproblémái miatt, azonban onnan saját felelősségére távozott. Mint kiderült, az ott tartózkodása alatt arra kötelezte feleségét, hogy minden egyes nap beszéljenek, holott az elvonókon a telefon és más kapcsolattartásra alkalmas eszközök használata nem engedélyezett, mivel így nem szakadnak ki teljesen az életükből. Vivien szerint Guszti a telefonon keresztül is terrorizálta és támadta:

Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem… Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon 

– mesélte Vivien a Borsnak.

Guszti saját felelősségére kijött az elvonóról, mert azt nem találta elég jónak. Habár Vivien hitt benne, hogy Gusztinak sikerül meggyógyulnia, állítása szerint betelt a pohár.

Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni 

– mesélte Vivien a Blikknek.

Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról. Úgy érzem, kérjen akkor tőlük segítséget, mert ezt én befejeztem. Nem tudom mit kellene még elviselnem, de ennél több megaláztatást nem tűrök el.


Vivien továbbra is szeretné, ha Guszti meggyógyulna, azonban most elsősorban a kisfiára és önmagára szeretne koncentrálni.

Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#molnár guszti#fazekas vivien#válás#elvonó#terror#szexchat

Címlapról ajánljuk