Bulvár

Kembe Sorel is beleállt Azahriah toitoi-os ügyébe: Hogy neveli azt a lányt a szülő, akit simán meg lehet csinálni egy WC mögött?

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 6. 8:05

Tovább forrnak az indulatok.

„Hogy neveli azt a lányt a szülő, akit simán meg lehet csinálni egy WC mögött azért, mert egy »sztár« teszi vele?” – kérdezte TikTokon Kembe Sorel, aki Azahriah botrányára reagált. Az influenszer szerint Majka és Lakatos Márk csak az „érem egyik oldalát nézik”.

Az eset előzményeiről korábban mi is írtunk. Azahriah egyik koncertje után egy mobil vécé mellett létesített szexuális kapcsolatot egyik rajongójával, az aktusról pedig valakit videót készített. A fiatal énekes elismerte, hogy félrelépett, majd az augusztus 25-i Budapest parkos koncertjén egyik dalának szövegében a fiatal nőre célozhatott a következő szavakkal: „Ha tisztán iszom, a 10/2-es gádzsit is megb*szom.”

Majka később kiállt Azahriah mellett, mert szerinte ő is hasonló volt fiatalon, Lakatos Márknak viszont nem tetszett, ahogy az énekes a színpadról szólt be a lánynak, akivel megcsalta barátnőjét. „Gyakorlatilag azt mondja, hogy ő valami elképesztő alkoholos befolyásoltság alatt az élő is beledugja, ha úgy van Majkának ez nagyon tetszik és azt mondja, hogy szuper, ő ezért lett rapper, hogy ő is a toitoi mögött k*rjon” – fogalmazott.


Kembe Sorel szerint viszont a dologhoz hozzátartozik, hogy „egy jól megnevelt lány nem engedi magát megcsinálni a toitoi mögött”. Elmondta: ő úgy neveli a lányát, hogy ha valaki efféle felajánlást tesz neki, akkor „azt rúgja föl a Holdra”.

Nyitókép: Kembe Sorel / TikTok

#Bulvár#kembe sorel#azahriah#tiktok#toitoi#lány#nevelés

Címlapról ajánljuk