Bulvár

Lakatos Márk kiosztotta Majkát: Ha ezt egy fiú csinálja, az vagány és menő, ha egy lány csinálja, akkor meg egy ordas ribanc? Te erre neveled a két fiadat?

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 1. 7:07

A sylist szerint Majka és Azahriah is a színpadról gyalázzák a nőket. Folytatódik a toitoi-botrány.

Lakatos Márk stylist új TikTok videójában Baukó Attila, azaz Azahriah toitoi vécés botrányáról, illetve Majoros Péter, azaz Majka ezzel kapcsolatos megmozdulásáról mondta el véleményét.

Mint ismert, Azahriah egyik koncertje után egy mobilvécé mellett létesített szexuális kapcsolatot egyik rajongójával, az aktusról pedig valakit videót készített. A fiatal énekes elismerte, hogy félrelépett, majd az augusztus 25-i Budapest parkos koncertjén egyik dalának szövegében a fiatal nőre célozhatott a következő szavakkal:

Ha tisztán iszom, a 10/2-es gádzsit is megb*szom.

A nő erre a TikTokon reagált. 

Korábban Majka is beszállt, egy júliusi, marosvásárhelyi koncerten készült felvétel szerint azt mondta:

Egy nagy tapsot kérek Azahriah-nak! A sok képmutató f*sz… Mindegyik bántotta, hogy mit csinált a toitoi vécé mögött. Hát elárulom b*szd meg, húszévesen ezt akartam csinálni a toitoi vécé mögött éjjel-nappal! Sőt! Azért akartam ide felállni a színpadra, hogy a toitoi vécé mögé állhassak!

Lakatos Márk másképpen látja ezt. „Majka papa jól bevédte Azahriah-t, úgyhogy már ketten gyalázzák a nőket a színpadról” – fogalmazott, majd hozzátette: önmagában az is gyalázatos, hogy Azahriah arról beszélt, hogy a 10/2-es, azaz számára értéktelen nőkkel is együtt van, ha sokat iszik. 

„Gyakorlatilag azt mondja, hogy ő valami elképesztő alkoholos befolyásoltság alatt az élő is beledugja, ha úgy van Majkának ez nagyon tetszik és azt mondja, hogy szuper, ő ezért lett rapper, hogy ő is a toitoi mögött k*rjon. Sőt, még azt is elmondja, hogy mit kéne a lányos apukáknak csinálni, miszerint meg kéne nevelni a kislányaikat. Magyarul, hogyha ezt egy fiú csinálja, az vagány és menő, ha egy lány csinálja, akkor meg egy ordas ribanc? Majka, te erre neveled a két fiadat? És egyébként, ha már a ribancozásról beszélünk meg a nők tárgyiasításáról, akkor feleséged és gyermekeid édesanyja, Dundika vajon mit szól ehhez?” – vetette fel a stylist.

#Bulvár#azahriah#majka#tiktok

Címlapról ajánljuk