Bulvár

Britney Spears: „Megbuktam anyaként”

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 2. 12:25

Az énekesnő szerint baj van, ha a fiai őszintén ki tudnak állni a nagyapjuk mellett.

Britney Spears és fiai kapcsolatáról sok minden derült ki az utóbbi időben, legutóbb a fiúk apja azt nyilatkozta, hogy anyjuk meztelen képei miatt szakadt meg a kapcsolatuk hónapokkal ezelőtt. Akkor Britney elmondta, hogy a 14 évig tartó gyámság időszaka alatt semmiről nem dönthetett önállóan és szigorú keretek között kellett élnie az életét, így a gyámság vége után joga van végre szabadon rendelkezni afelett, hogy milyen tartalmakat oszt meg.

A Daily Mail egy exkluzív interjúban kérdezte meg a sztár fiait, hogy mi a véleményük anyjuk viselkedéséről, és hogyan látják a kapcsolatukat.

Britney fiatalabb fia, a 15 éves Jayden nagyapját, azaz Britney volt gyámját vette védelmébe, ugyanis szerinte anyja nagyon negatív képet festett róla. Szerinte a nagyapjuk nem érdemli meg a felé irányuló utálatot, hiszen ő csak megpróbált jó apja lenni Britneynek. Ugyanakkor Jayden azt is elismerte, hogy a gyámság talán túl hosszú ideig állt fenn, és az anyjának több pihenésre lett volna szüksége, mivel apja rendkívül sok munkával látta el. Ennek ellenére szerinte Britneynek észre kellene vennie, hogy az apja igenis törődik vele, és egyáltalán nem olyan, mint ahogyan a médiában lefestette. 

Persze maga Jayden is nyilatkozott már negatívan a nagyapjáról, amikor egy élő videóban egy „nagy fasznak” nevezte, de állítása szerint már megbánta, és rosszul érzi magát a kijelentés miatt.

Jayden arra is reagált, hogy mit gondol Britney Instagramjáról. Elárulta, hogy a bátyja nehezebben kezelte anyjuk online megnyilvánulásait, mert egyáltalán nem szereti a kamerákat, és többször is megkérte Britneyt, hogy ne posztoljon róla képeket, de az anyjuk ennek ellenére is megosztotta őket. Mindazonáltal Jayden nem tud egyértelműen haragudni az anyjára, hiszen joga van megosztani az életét és a testét az Instagramon.

„A közösségi média segít neki… szóval ha ezt akarja csinálni, akkor csinálja, nem fogom ezért utálni. Ugyanakkor rá kellene ébrednie, hogy ez áll közénk. (…) Olyan, mintha azért posztolna, hogy figyeljenek rá. Ez már évek óta így meg, és igen nagy rá az esély, hogy ez már nem fog változni, de én remélem, hogy egyszer leáll vele” – mondta Jayden.

Britney gyerekei nem igazán vannak jelen a közösségi oldalakon, keveset használják a profiljukat, kiváltképp az idősebb fiú, Preston, aki egyébként is hajlamos túlgondolni, hogy mit mondanak róla mások. Ehelyett otthon, a családjukkal osztják meg az életüket. 
Jayden azt is elárulta, hogy szerinte bátyja, Preston jobban megszenvedte anyjuk hangulatingadozásait.

Szerintem anyának nehéz volt mindkettőnknek ugyanannyi szeretet adni, és azt gondolom, hogy Preston nem kapott elég szeretetet, és emiatt rosszul érzem magam. 

– mondta elcsukló hanggal.

„Ha én panaszkodtam valami miatt, akkor is Prestont vette elő. Hibásnak érzem magam, így most próbálok mellette állni mindenben” – folytatta Jayden, és azt is elismerte, hogy az anyja kivételezett vele. Brintey fia azt is elmesélte, hogy anyjuk viselkedését egyre nehezebb volt tolerálni, ahogy a kamaszkorba léptek, így mindig az apjukhoz és a többi családtaghoz fordultak segítségért. Így a fiúk egy szerető családban nőttek fel az apjuk és párja mellett, 4 féltestvérrel, és mindketten tehetséges művészek lettek – Jayden zongorázik, Preston pedig gitározik.

Jayden Britney legutóbbi kirohanásáról is nyilatkozott. Elárulta, hogy miután anyjuk posztolt róluk, majd letörölte, rengetegen támadták őket, és ismét a paparazzik céltáblájává váltak. Mindezek ellenére szeretnék, ha rendeződne a viszonyuk, és egyszer szívesen leülnének vele tisztázni a dolgokat, ha Britney eljut oda, hogy segítséget kérjen.

Az exkluzív interjúra Britney is reagált, aki Instagram oldalán megosztott egy hosszú választ, amiben ismét megerősítette, hogy a 14 évig tartó gyámság után joga van azt posztolnia, amit csak szeretne, és reméli, hogy a fiai egyszer majd megértik a helyzetét.

„A gyerekeim iránti szeretetem nem ismer határokat és nagyon elszomorít, hogy azt állítja, hogy nem feleltem meg az elvárásoknak anyaként … egy nap talán leülhetünk és nyíltan megbeszélhetjük. Talán, kedves gyermekem, TE el tudod magyarázni, hogy miért tenné ezt a családja bárkivel is” – írta Britney, utalva arra, hogy az elmúlt 14 évben a családtagjai szótlanul nézték, ahogy megfosztották őt a jogaitól.

Britney a fiai apját és hivatalos gyámját, Kevin Federlinet, is megemlítette a válaszában:„Segítettem az apátoknak, amikor 15 évig nem volt munkája… Gondolom nektek könnyebb volt így, hogy senki nem kérte számon, hogy megcsináltátok-e a házit. Biztos vagyok benne, hogy az apátok mindennapos füvezése segít nektek, hogy 15 és 16 évesen egy nagyon menő generációhoz tartozzatok.”

Britney a fiaihoz is intézett pár keresetlen szót:

„A mentális egészségemről pedig … édes gyermekem, meg kell értened, hogy először meg kell fognod egy könyvet és elolvasnod, mielőtt az én intellektusomról beszélnél. Mondd meg apádnak, hogy legalább a füvet próbálja meg lenyírni … és ha őszintén azt tudod mondani, az értelmes és briliáns elméddel, hogy amit a nagyszüleid tettek velem, az normális, és szerinted ők nem rossz emberek … akkor igen, megbuktam anyaként, és remélhetőleg majd az apátok megtanítja nektek, hogy mi a jó„ – írta Britney Instagram posztjában.

A teljes bejegyzés Britney Instagram oldalán olvasható:

#Bulvár#britney spears#interjú#gyámság#közösségi média#gyereknevelés

Címlapról ajánljuk