Bulvár

Britney volt férje szerint kamasz fiaik a meztelen képei miatt kerülik az énekesnőt

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 8. 15:59

Britney-nek két fia van második férjétől, Kevin Federline-tól, aki most kitálalt Britney-vel kapcsolatban. Az énekesnő Instagramon vágott vissza.

Britney Spears közel 8 hónapja szabadult a 15 évig tartó gyámság alól, ami alatt nem hozhatott saját döntéseket, és életének minden mozzanatához engedélyt kellett kérnie. Amióta ismét önálló jogokkal rendelkezik, gyakran döbbenti meg Instagram-követőit meztelen vagy félmeztelen képekkel, különös táncokkal, valamint titokban összeházasodott 12 évvel fiatalabb modell barátjával, Sam Asgharival is.

Britney.nek és második férjének, Kevin Federline-nak két fia van, a 15 éves Jayden és a 16 éves Preston. A gyámság elején közösen nevelték fiaikat, azonban az utóbbi években a fiúk eléggé eltávolodtak az anyjuktól, így nemcsak az elmúlt pár hónapban kerülték Britney társaságát, de még az esküvőjére sem mentek el.

Apjuk, Kevin most exkluzív interjúban mesélte el a Daily Mailnek, hogy mi áll a távolságtartás hátterében.

Britney és Kevin 2004-ben ismerkedtek meg, még abban az évben össze is házasodtak, és 2 éven belül megszületett mindkét fiuk. Jayden születése után 2 hónappal azonban Britney beadta a válópert, és mind a két gyerek felügyeleti jogát kérvényezte. Kevin ragaszkodott hozzá, hogy közösen osztozzanak a felügyeleti jogon, amit a bíró meg is ítélt nekik. Az elkövetkező hónapokban Britney mentálisan összeomlott, leborotválta a haját, és kábítószereket is használni kezdett, így a gyerekek gyámja kizárólagosan Kevin lett. Pár hónappal ezután Britney gyámság alá került.

Kevin szerint a fiúk maguk hozták meg a döntést, hogy nem akarnak szoros kapcsolatot tartani az anyjukkal, valamint részt venni az esküvőjén. Az apa szerint a döntésben az is közrejátszott, hogy Britney igencsak sok fura dolgot művelt, amióta kiszabadult a gyámság alól. Kevin elmondta, hogy a fiúknak nehéz nézniük anyjuk félmeztelen képeit, hiszen gimnáziumba járnak, és az egész világ ismeri az anyjukat. Otthon gyakran beszélget ezekről a témákról a fiaival, és próbálja elmagyarázni nekik, hogy az anyjuk miken ment keresztül, és ezért most így próbálja meg kifejezni magát, de ez nem könnyíti meg számukra a rájuk nehezedő terhet.

Britney szeret olyan videókat feltölteni, amikben bikiniben vagy éppen anélkül pózol:


Kevin Federline most feleségével, Victoriával és közös gyerekeikkel élnek, és megpróbálják a fiúk anyját övező őrületet távol tartani maguktól. Az exférj azt is elmondta, hogy szeretettel fordulnak Britney felé, és szeretnék, ha sikerülne felnyitniuk a szemét, hogy lássa, hogy a tettei milyen következményekkel járnak a fiaikra nézve.

Kevin elmondta, hogy a fiai egyre kényelmetlenebbül érezték magukat anyjuk média-jelenléte miatt, valamint azok a dolgok is zavarták őket, amik Britney otthonában történtek – azonban nem árulta el, hogy pontosan mikre gondol. Így ők maguk hozták meg a döntést, hogy bár nagyon szeretik az anyjukat, távol tartják magukat az őt körülvevő drámától.

Britney először Instagram-történetében reagált volt férje nyilatkozatára:

Elszomorít, hogy a volt férjem rólam és a gyerekeimmel való kapcsolatomról beszél. Mind tudjuk, hogy tinédzser fiúkat nevelni nem könnyű. És ami még jobban aggaszt, hogy az Instagramomra alapozzák.


Britney egy későbbi bejegyzésében is kifejtette, hogy 15 évig állt gyámság alatt, ami idő alatt még csak a saját keresetével sem rendelkezhetett, egyáltalán nem volt szabad akarata. Azt is leírta, hogy rajta kívül bőven vannak olyan kisgyerekes sztárok, akik sokkal durvább dolgokat is műveltek már, mint ő.

A Kevin Federline-nal készült exkluzív interjú a héten jelenik meg, így valószínűleg a történetnek itt még nincs vége.

Nyitókép: Britney és jelenlegi férje, Sam Asghari - Kevin Winter/Getty Images

#Bulvár#britney spears#kevin federline#gyámság#meztelen képek#támadás#interjú

Címlapról ajánljuk