Bulvár

Részletek derültek ki Britney Spears esküvőjéről

rtl.hurtl.hu

2022. június 9. 8:15

Apja, anyja és húga nem lesz ott az esküvőn.

Britney Spears készen áll arra, hogy oltár elé álljon és egy meghitt ceremónián feleségül menjen vőlegényéhez, Sam Asghari-hoz, számolt be a TMZ

A lapnak az énekesnőhöz közel álló források elmondták, hogy a pár csütörtökön körülbelül 100 vendég előtt házasodik össze. A TMZ úgy tudja, hogy a kézfogón megjelenik Britney Spears bátyja, Bryan is, azonban anyja, apja és nővére, Jamie Lynn Spears nem lesz ott a nagy napon. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki vezeti oltár elé a menyasszonyt. Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy milyen ruhát ölt magára Britney Spears, márciusban Donatella Versace-nál, a Versace divatház vezetőjénél tett látogatást, így elképzelhető, hogy nagy napján egy Versace-kreációban lép oltár elé. 

A cikk szerint az esküvőt több hónapos előkészítés előzte meg, Sam Asghari tavaly szeptemberben kérte meg Britney Spears kezét. A pár áprilisban jelentette be, hogy gyermeket várnak, az énekesnő azonban elvesztette a gyermeket. 

Britney Spears és Sam Asghari 2016-ban, az énekesnő Slumber Party című számához készült klipjének forgatásán ismerkedtek meg. Britney Spearsnek ez lesz a harmadik esküvője, korábban Jason Alexanderrel és Kevin Federline-nal mondta ki az igent, utóbbitól két fia született. Sam Asgharinak ez lesz az első házassága.

Nyitókép: C Flanigan / FilmMagic / Getty Images

#Bulvár#britney spears#sam ashgari#esküvő

Címlapról ajánljuk