Bulvár

Szerényebb körülmények közé költözik Korda György és Balázs Klári, eladták luxusvillájukat

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 1. 13:26

A rezsiköltségek döntöttek így. 

Eladta háromszáz négyzetméteres villáját Korda György és Balázs Klári, hogy egy százötven négyzetméteres lakásba költözzenek a II. kerületben, szemlézte az Index a Storyt.

Az impozáns villa már januárban elkelt, állítólag hétszáz millió forintért. A család az emelkedő rezsiárak miatt hozta meg ezt a döntést. Balázs Klári a Storynak azt nyilatkozta a költözésről:

Nagyon fog hiányozni a villa! Kettőnk szüleménye volt, így hát közösen döntöttünk arról is, hogy megválunk az ingatlantól. Egyébként nem most fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy el kéne adnunk, már jó ideje terveztük, hogy elköltözünk. Rengeteg szép emlékünk fűződik a villához, ami a nevünk miatt igen népszerű lett, már-már turistalátványossággá vált.

Ugyan azt már tudni lehet, hogy az igényekből leadott a házaspár, sokkal több azonban nem fog kiderülni az új otthonról, mivel Kordáék szeretnének kicsit elvonulni a nyilvánosság elől. „Annyit elárulhatok, hogy a második kerületben maradtunk, és szerényebb körülmények között fogunk élni” – idézte a lap az énekesnőt. 

Korda György telt házas fesztiválbulikon játszik, és 83 évesen sem ment még ki a divatból. Reptér című dala egyenesen a reneszánszát éli, egyetlen koncertje sem érhet véget nélküle. A tinédzserek megőrülnek a dalért a Tiktokon és élőben is, kívülről fújják a szövegét. De mitől lett ilyen népszerű 2022-ben egy több mint 40 éves dal? Itt megtudhatja:


Nyitókép: Czeglédi Zsolt / MTI

#Bulvár#korda györgy#balázs klári#ház#villa#eladás#lakás

Címlapról ajánljuk