Bulvár

Balázs Klári szerint a rezsiárak miatt is jó döntés volt eladni a Korda-villát

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 16. 18:03

Már csak a fellépésekkel akarnak foglalkozni.

Már januárban eladta híres budai villáját a Korda-házaspár, de a hírt most erősítette meg Balázs Klári a Blikknek.

Az énekesnő azt mondta: nem verték nagydobra az eladást, mert azt gondolták, hogy nem tartozik másra, és az adásvételi szerződésben foglaltakat tiszteletben tartva nem szeretnének erről további információt adni. Azt viszont elárulta, hogy miért kényszerültek férjével, Korda Györggyel erre a lépésre.

A mostani rezsiárakból is tudjuk, hogy ez egy nagyon jó döntés volt – mondta Balázs Klári hozzátéve, hogy már a rezsicsökkentés szigorítása előtt is 500 ezer forint volt a havi gázszámlájuk.

Mi most már csak nyugodtan szeretnénk élni, fellépésekre járni, amiből szerencsére akad most bőven és nem akarunk foglalkozni már ezekkel a dolgokkal

– közölte. Korda György ehhez hozzátette:

Amikor megépítettük a villát, az alapba beletettük a képünket, ami mellé ezt írtuk: ezt az épületet egy énekes házaspár, Korda György és Balázs Klári építette, élvezzék szeretettel.

Ugyancsak a rezsiemelkedésről kérdezte Csongrádi Katát a Meglepetés: az énekesnő azt mondta, angyalok őrzik az útját, ezért nem aggódik a téli fűtésszámlája miatt.

Az az életfilozófiám, hogy a múltat megváltoztatni nem tudom, a jövőt nem ismerem, tehát a jelenben kell lenni, az adott pillanatot kell megélni a lehető legjobban. Most még nem kell fűteni, próbálom élvezni a nyarat, és örülni annak, hogy néhány nappal ezelőtt sikeres fellépéssorozatom volt Bajorországban

– mondta.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

#Bulvár#korda györgy#balázs klári#csongrádi kata#korda-villa#rezsiemelés

Címlapról ajánljuk