Bulvár

Fotó: így lábadozik VV Anett a tragikus teaszeánsz után

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 28. 20:29

Szerencsére úgy tűnik, már jobb formában van.

Fotót osztott meg magáról VV Anett, ami azt mutatja, hogyan lábadozik a rosszul sikerült ayahuasca-szeánsz után. Az Instagramra feltöltött kép gyógytorna közben mutatja a sztárt. Üzent is követőinek:

Akinek még soha nem volt balesete, nem is tudja milyen fontos a rehabilitáció! Evvel én is így voltam! Gondoltam össze forr a csont, aztán rögtön szaladni fogok! Hát sajnos nem! A több hét fekvéstől elsorvadnak, leépülnek az izmok, az ízületek, elfelejtünk szinte járni! Ezért fontos, hogy mindent betartsunk, amit az orvosunk mond! Nekem azt ajánlotta, már most gyógytornázzak!

Hozzátette: sajnos még nem tud job lábára állni, de reméli, hogy hamarosan ez a pont is eljön.

Mint arról beszámoltunk, a VV Anettként is ismert egykori valóságshow-szereplőt csaknem két hónappal ezelőtt eszméletlen állapotban, törött csontokkal találták meg egy spirituális szertartás után. Csigolyatörést szenvedett, továbbá öt bordája és a sarokcsontja is eltört.

Nemrég a Fókusz kameráján keresztül üzent a celeb annak a férfinak, akinek az életét köszönheti. Személyesen köszönné meg neki a segítségét. Arról az autót vezető úriemberről van szó, aki akkor úgy döntött, hogy megáll és ezzel tudtán kívül megmentette az életét. Csak annyit tudni róla, hogy Siklóson él és 60 év körölül. Anett bármilyen fórumon várja az illető jelentkezését. Ma még a Reggelibe is elment, hátha látja őt a megmentője, akinek még az arcára sem emlékszik.

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#béres anett#vv anett#ayahuasca#szeánsz#gyógyulás#gyógytorna

Címlapról ajánljuk