Bulvár

Béres Anett: Apukám azt suttogta, amikor meglátott, „Úristen, mit tettél?”

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 18. 6:52

Az egykori valóságshow-szereplőt nagyon leszidta az apja a kórházban.

Béres Anett egykori valóságshow-szereplőt csaknem két hónappal ezelőtt eszméletlen állapotban, törött csontokkal találták meg egy spirituális szertartás után. Csigolyatörést szenvedett, továbbá öt bordája és a sarokcsontja is eltört. 

Hetekig nem tudott beszélni a történtekről, de az elmúlt napokban több részletet is elárult a szeánszról. A Fókusznak például részletesen elmesélte a szertartás hatását, valamint hogy végül miként menekült meg. 

A Story-nak pedig a 24.hu cikke szerint arról beszélt, hogy mit szóltak szülei az eset után. Béres Anett 13 éves volt, amikor a szülei elváltak, de a lányuk keresésére együtt indultak el, miután a hatóságok értesítették őket az eltűnéséről. Július 11-én hajnalban egy férfitól kértek útbaigazítást a Baranya megyei szőlőültetvény mellett megállva, az illető pedig azt mondta nekik, éppen most találtak egy lányt, aki alig él.

„Amikor megláttam őket, a szívem szakadt meg azért, hogy mit élhettek át, amiért eltűntem, és végül ilyen állapotban látnak. (…) 

Apukám azt suttogta, amikor meglátott: Úristen, mit tettél? A kórházban azután nagyon lecseszett

– mondta a korábbi Való Világ-szereplő, akit azóta is gyötör a bűntudat, amiért fájdalmat okozott a szüleinek, de úgy érzi, a balesettel szorosabb kötelék alakult ki közöttük.

Béres Anett ma már bánja, hogy részt vett a szertartáson.


Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#béres anett#ayahuasca#szertartás#sérülés

Címlapról ajánljuk