Bulvár

„Előbújik belőle a tapolcai vipera” – Fluor Tomi szerint így reagált Tóth Gabi a rolexes beszólásra

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 25. 7:26

Folytatódik a rapper és az énekesnő csörtéje, a rapper a Story magazinnak beszélt arról, az énekesnő milyen sms-eket írt neki, és hogyan szidja a háta mögött. 

Szereti beállítani magát ártatlannak, de azért előbújik belőle a tapolcai vipera

– jellemezte Tóth Gabit a Story magazinnak adott interjújában Fluor Tomi. A 24.hu felidézi: A rapper és az énekesnő csörtéje azután kezdődött, hogy a rapper a Twitteren reagált a hírre, hogy Tóth Gabi hétmillió forintos Rolexben mutatkozik. Fluor akkor azt mondta:

Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben.

Fluor elmondta, hogy a posztja után az énekesnő SMS-eket kezdett el írni neki, amiben azt mondta neki, hogy teli van gyűlölettel, és a végén arra kérte, hogy mindig hívja fel, mielőtt posztolna róla valamit.

Fluor közölte:

Rettenetes álszentnek gondolom őt, aki egyik pillanatban olyan, mint Isten nyugosztalja, Berki Krisztián, a másikban meg mint egy apáca. Akkor most ő melyik is igazából? Semmi baj nem lenne, ha azt kommunikálná, hogy szereti a fényűzést. De ő állítja magáról, hogy szerény keresztény lány, akinek nemhogy drága bébiszitterre, de a zebrán átmenni sincs pénze.

A rapper elmondta, hogy Tóth Gabi letiltotta közösségi oldaláról, de így is tudja, hogy miket mond ott róla, mert kapja a képeket a kommentjeiről. 

Nyitókép: Fluor Tomi a Wellhello koncertjén a budapesti Hősök terén 2019. szeptember 28-án. Fotó: MTI/Mohai Balázs

 

#Bulvár#fluor tomi#tóth gabi

Címlapról ajánljuk