Bulvár

Fluor Tomi akkorát szólt be Tóth Gabinak, hogy az Újszövetség adta a másikat

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. augusztus 18. 14:54

A kormánypárti énekesnő drága karórája és az utóbbi időben hangsúlyossá vált vallásossága volt a twitteres gúnyolódás céltáblája.

Minden jel arra utal, hogy Fluor Tomi lát némi kivetnivalót abban, ha valaki popsztárként elkezd a keresztény-konzervatív hatalomhoz dörgölőzni, majd rövidesen olyan földi javakkal jelenik meg a nyilvánosságban, amik átlagembernek ritkán adatnak meg. A 444 vette észre a rapper-dalszerző-énekes friss Twitter-posztját, amiben nem nevezte nevén ugyan Tóth Gabit, de kétségkívül rá utalt benne:


A Pénzcentrum keddi cikkében ugyanis arról írt, hogy az énekesnő egy közel 7 millió forintba kerülő Rolex Submariner karórát villantott többször közösségi médiás fotóin, videóin.


Erre reagálhatott Fluor Tomi, amikor a látványos vallásosság közéleti-gazdasági hasznáról értekezett posztjában. Mindezek után reagált Fluor reagálására a Magyar Ateista Társaság is:


Tóth Gabi az utóbbi időben azzal került a figyelem középpontjába, hogy többször is újkeletű vallásosságáról nyilatkozott, illetve arról, hogy politikai nézetei közel állnak a 2010 óta hatalmon lévő Fideszéhez. Ezzel párhuzamosan többször is fellépett a Fideszhez vagy a kormányzathoz köthető rendezvényeken.

Nyitókép: Tóth Gabi énekesnő a Himnuszt énekli a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján, a Bálna Budapestben, 2022. május 19-én – Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

#Bulvár#fluor tomi#tóth gabi#kereszténység#rolex

Címlapról ajánljuk