Bulvár

Nagy Ervin megható fotóval emlékezett meg esküvőjéről

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 18. 15:02

Egy éve már, hogy a szerelmesek végre oltár elé álltak, amiről A Tanár főszereplője meg is emlékezett a közösségi oldalán.

Nagy Ervin és szerelme, Borbély Alexandra tavaly nyáron teljes titokban kötötték össze az életüket családjuk és legközelebbi barátaik körében. Sokat kellett várniuk a nagy napra, hiszen a 2019-es szicíliai lánykérés után a koronavírus miatt kétszer is el kellett halasztaniuk az esküvőjüket.

Erről az Életünk története forgatásán is meséltek, ahol az is kiderült, hogy mindenképpen szeretnének közös gyermeket is. Akkor viszont még nem tudták, hogy mi lesz előbb, a lagzi vagy a baba.


Végül úgy alakult az életük, hogy először egy tortapróbát tartottak a Mestercukrász döntőseivel – akik külön az ő esküvőjükre álmodták meg a desszertjeiket –, utána pedig örök hűséget fogadtak egymásnak, és buliztak egy óriásit a nagy napon. 

Nagy Ervin már akkor boldogan osztotta meg a hírt követőivel:

Lett egy gyönyörű feleségem!


Azóta elrepült egy év, és a színész természetesen nem feledkezett meg erről az édes emlékről. Nagy Ervin igazán megható fotót tett ki az Instagram-oldalára:

Borbély Alexandra a Reggeliben hosszabban is mesélt esküvőjükről. Kattints ide és nézd meg a beszélgetést!


Kiemelt kép: RTL Magyarország/Bielik István

#Bulvár#nagy ervin#borbély alexandra#esküvő#lagzi#emlék#fotó

Címlapról ajánljuk