Bulvár

Rácz-Gyuricza Dóra felsorolta, miért nehéz nőnek lenni

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 17. 9:00

Nem a társadalom elvárásainak kell megfelelni, hanem saját magunkak, üzente nőtársainak a sztárfeleség. 

Terjedelmes Instagram-bejegyzésben sorolja Rácz-Gyuricza Dóra, hogy szerinte miért nehéz ma nőnek lenni, mennyi elvárásnak kellene a nőknek megfelelniük.

„Fontos, hogy természetesek maradjunk és fogadjuk el, hogy öregszünk, de azért lehetőleg ne látszódjon rajtunk. Dolgozzunk olyan keményen, mintha nem lenne gyermekünk, de közben úgy neveljük a gyerekeket, mintha nem lenne más munkánk. A főállású anyukákra úgy tekintenek, mint akik nem teljesítik be céljaikat, de a dolgozó anyukák önzőek…” – kezdte a friss kismama.

Rácz Jenő felesége úgy folytatta: 

Gondolkozzunk úgy, mint a férfiak, ha sikeresek akarunk lenni, de ne viselkedjünk úgy, mint egy férfi ha szeretnénk, hogy az emberek kedveljenek minket. A férjeinkkel legyünk gondoskodóak az anyjuk helyett, de sose kezelhetjük őket gyerekként! Nőként nagyobb erény szomorú házasnak lenni mint boldog szinglinek.

Foglalkozz a kinézeteddel, de ne keresd a férfiak figyelmét, szeresd magad, de ne légy önimádó – ecsetelte tovább a celebanyuka. 

Posztjával azt szeretné üzenni, hogy a nők ne a társadalomnak, hanem saját maguknak akarjanak megfelelni, „azért születtél meg, hogy boldoggá tedd magad”, írta Rácz-Gyuricza Dóra. 


Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#rácz-gyuricza dóra#anyák#kismama#házasság#párkapcsolat#nők

Címlapról ajánljuk