Bulvár

Elvonási tünetek jelentkeztek Molnár Gusztávnál, remeg és izzad

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 17. 7:11

Tudja, hogy idővel ezek elmúlnak, de most nehezen éli meg.

„Nem iszom, ami nekem egy fontos dolog és hatalmas lépés. Persze, vannak elvonási tüneteim, verejtékezés és enyhe kézremegés, de tudom, ezek idővel elmúlnak, most azonban nehezen élem ezt meg” – mondta Molnár Gusztáv a Blikknek. Az alkoholproblémákkal küszködő színészt telefonon érték el, a lap szerint „meglepően józan és erőteljes volt a hangja”. 

Próbál új életet kezdeni, és megérti, hogy felesége véget vetett a házasságuknak. Fazekas Vivien az RTL-nek is elmondta korábban, hogy világosan tudatta párjával: ha idő előtt elhagyja az elvonókúrát, nem fogja tovább támogatni. Miután Gusztáv három hét múlva mégis kijött a rehabilitációs központból, a nő a válás mellett döntött.

A saját lábamra kell állnom, mert ha mégsem megy egyedül az, hogy lemondjak az alkoholról, csak az elvonó marad, ez azonban pénzbe kerül

– nyilatkozta a színész.

Molnár Gusztáv most monodrámát ír az életéről és az utóbbi néhány hét eseményeiről, reméli, egyszer majd be tudja mutatni. Ugyanakkor munkát keres, bármilyen állást elvállal, most egy komáromi zöldségfeldolgozó üzemmel tárgyal, de a külföldi álláskeresést sem zárta ki teljesen. 

A kedd esti Fókuszban megszólalt Gusztáv gyermekének anyja, azt állítva, a színész részegen bántalmazta a kisfiát és eljárás is indult az ügyben. A riportot itt lehet visszanézni:

Nyitókép: RTL Fókusz

#Bulvár#molnár gusztáv#alkoholizmus#válás#fazekas vivien

Címlapról ajánljuk