Bulvár

Videóklip készült a The Harmonies egyik legnépszerűbb feldolgozásához

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 15. 14:17

A 2021-es X-Faktor felfedezettjei már az élő show-ban is hatalmas sikert arattak T.Danny Utoljára sírtam érted című számával.

A The Harmonies számára a 2021-es X-Faktor óta megfordult a világ, az idei nyaruk pedig nagyon pörgősen alakult. A lánycsapat köztudottan hatalmas rajongója T.Danny-nek, ezért is döntöttek úgy, hogy feldolgozzák a rapper „Utoljára sírtam érted” című számát a tehetségkutató jubileumi évadának egyik élő show-jában.

Az előadás a mentorok és a nézők között is elsöprő sikert aratott: a próbára még a szám eredeti szerzője, Dani is ellátogatott, aki azt mondta, hogy ez a feldolgozás jobb, mint az eredeti. A lányok most közel egy év után újra elővették a népszerű slágert, és forgattak hozzá egy videóklipet is a rajongók nagy örömére.


A hazai tehetségek idén is megmérettetik magukat az ország legkedveltebb tehetségkutatójában, hiszen az X-Faktor visszatér a képernyőre! Gáspár Lacihoz, ByeAlexhez és Puskás Petihez pedig egy új női mentor, Herceg Erika csatlakozik. Egy biztos: tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány!

#Bulvár#X-Faktor#the harmonies#10. évad#t.danny#feldolgozás#videóklip

Címlapról ajánljuk