Bulvár

Csuti elmondta, mit gondol G.w.M.-ről, Azahriah-ról, és hogy teljesen heteroszexuális-e

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 12. 11:56

Csuti követői nagy örömmel fogadták, hogy választ kaphatnak kérdéseikre, többek között arra, hogy mit gondol Csuti volt felesége showműsoros szerepléséről, és újra megházasodna-e.

Csuti a közösségi oldalán válaszolt követői kérdéseire. A kíváncsiskodók nem fogták vissza magukat, tabunak gondolt témákkal is bátran bombázták a férfit. Az elmúlt egy évéről így mesélt:

Mindig is tudtam, milyen ember vagyok, csak nem mertem megmutatni az érzéseim, aztán a sok pofon után már nem tudtam magamban tartani, mostanra pedig már természetes és velemjáró!

Csuti, aki 24 órás Instagram-sztoriban tette közzé a kérdéseket és a válaszokat, a Kulcsár Edinával kapcsolatos kérdésekre is őszintén reagált. Elmondta, volt feleségével rendeződni látszik a viszonyuk, hetente legalább két napot tölt gyerekeivel, ami bár kevés, jelenlegi kedvese erőt ad neki a mindennapokban.

Nem is gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz, de Gina mindenben a partnerem!

A témához kapcsolódva érkezett egy olyan kérdés is, esetleg fél-e attól, hogy Edina és párja rossz példát mutatnak gyerekeinek, amire egy egyértelmű „Nem”-mel válaszolt. G.w.M-mel való kapcsolatát pedig egy szóval jellemezte:

Korrekt.

Edina hamarosan egy táncos showműsor versenyzője lesz, Csuti pedig otthonról szorít majd exének:

Drukkolok neki. 

– majd egy későbbi válaszában hozzáfűzte, hogy kifejezetten Edinának szurkol a verseny alatt.

Elmondása szerint sokat tanult előző házasságából, a válni készülő pároknak pedig ezt tanácsolta:

Maradjanak emberek és ne felejtsék el azt, hogy mennyire szerették egymást!

Csuti azt sem titkolta, hogy kedvesével, Ginával ismét belevágna a házasságba, viszont amikor azt kérdezték, beköltözne-e újra a Nyerő Páros villájába szerelmével, így nyilatkozott:

Nem gondolnám etikusnak és elegánsnak, úgyhogy nem!

Az üzletembert Azahriah-ról is kifaggatták:

- Szereted Azahriah-t?
- Nagyon!

Egy merész rajongó még azt is megkérdezte Csutitól, hogy biztosan heterónak érzi-e magát, amire az üzletember így válaszolt:

Full heteró?
Megafull.

#Bulvár#csuti#szabó andrás#kulcsár edina#g.w.m#varga márk#közösségi oldal#kérdések#válaszok#instagram#azahriah

Címlapról ajánljuk