Bulvár

Elérte a válság a házipornósztárokat: elkezdtek spórolni az OnlyFans-előfizetők

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 12. 11:26

Kevesebbet költenek az emberek kukkolásra.

A házilag készített, csak előfizetők által látható pornóvideókat és élő szexközvetítéseket is megosztó internetes platform, az OnlyFans egyik modellje a brit Mirrornak azt nyilatkozta: a gazdasági válság jelentősen csökkentette a bevételeit.

A 23 éves Ally Mae – aki OnlyFans-karrierje előtt óránként 8 fontért dolgozott a Morrisons élelmiszer-áruházláncnak – szerint az előfizetői jóval óvatosabban bánnak a pénzükkel mostanság.

Mae a karrierváltása óta volt, hogy havi 25 ezer fontot (kb. 11 millió forintot) keresett a videóival. Eddig összesen 300 ezer fontot tett zsebre. Ám mint mondta, az OnlyFans-ben már egyáltalán nincs annyi pénz, mert a megélhetési költségek növekedése miatt az előfizetők inkább a számláik befizetésére koncentrálnak. (A platform érdekes történetét nemrég ebben a cikkben foglaltuk össze.)

A koronavírus-járvány idején, amikor szerte a világon az emberek otthonaikba kényszerültek, Mae hatalmas üzleti fellendülést élt meg. Egy ideig szüneteltette a szolgáltatásait, és a közelmúltban kezdte újra a tevékenységét. Ekkor vette észre, hogy a régi előfizetői közül sokan nem tértek vissza, sőt, talán észre sem vették, hogy újra dolgozni kezdett.

A bevételcsökkenés ellenére Mae biztos benne, hogy nem fogja újra magára ölteni a Morrisons zöld-sárga árufeltöltői egyenruháját. Pedig egy OnlyFans-modell élete nem csak játék és mese: Mae szerint rendszeresen támadják trollok, zaklatók, illetve sokszor az utcán is beszólnak neki.

Nyitókép: illusztráció – Getty Images

#Bulvár#onlyfans#pornó#gazdasági válság#spórolás#infláció

Címlapról ajánljuk