Bulvár

Olivia Newton-John férje megható levelet írt az elhunyt színésznőnek

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 11. 10:31

John Easterling szívszorító sorokkal búcsúzott feleségétől.

Olivia Newton-John hosszas küzdelem után 73 évesen elveszítette a harcot a rákkal szemben. A Grease sztárjának halálhíre az egész világot sokkolta. Férje, John Easterling a színésznő közösségi oldalán tett közzé egy nyílt levelet, amit szeretett feleségének címzett.

Egymás iránti szeretetünk túlszárnyalja a képzeletet. Mindennap kifejeztük hálánkat, hogy megadatott nekünk ez a mély, igaz, természetes szeretet. Sosem kellett dolgozni rajta. Csodáltuk ezt az óriási rejtélyt, a szeretetet, ami a múltban, a jelenben és az örökkévalóságban is kitart

– kezdte a levelet a gyászoló férj, aki szerint felesége a dalokon, a szavakon és az értintéseken keresztül gyógyított, és akit a világ legbátrabb nőjének tartott.

Ahogy szárnyal a lelke, a fájdalom és a szívemben keletkezett lyukak begyógyulnak a szeretete miatt érzett boldogságtól és a fénytől, ami tovább él általa

– írta John.


Olivia és John 2008-ban házasodtak össze. A színésznőről férje mellett John Travolta és számos további külföldi és magyar híresség is megemlékezett.

Nyitókép: Rodin Eckenroth / Getty Images

#Bulvár#olivia newton-john#elhunyt#férje#gyász#búcsú#levél

Címlapról ajánljuk