Bulvár

Olivia Newton-John a halála előtt megszabadult szinte minden vagyonától, hogy a rászorulóknak segíthessen

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 10. 8:11

Mindenét jótékonysági célokra és rákkutatásra ajánlotta fel.

73 éves korában elhunyt Olivia Newton-John, közölte az énekesnő férje hétfőn. Az énekesnőhöz közel állók szerint Newton-John a halála előtt megszabadult befektetéseinek nagy részétől, és szinte a teljes vagyonát jótékonysági célokra, valamint rákkutatásra ajánlotta fel.

2019-ben, egy évvel azután, hogy a Grease sztárja megtudta, hogy ismét kiújult a betegsége, elkezdett megszabadulni az ingatlanjaitól.

A kaliforniai Santa Ynez-völgyben fekvő hatalmas farmját 5,4 millió amerikai dollárért adta el, majd 2021 októberében Newton-John átruházta a Santa Barbara-i birtokának tulajdonjogát a férjére, John Easterlingre, hogy az életének utolsó időszakát ott éljék le ketten.

Az énekesnőhöz közeli forrás azt is elmondta, hogy Newton-John rengeteget szenvedett, de nem adta fel, harcolt a betegség ellen.

Newton-John az új-dél-walesi vidéki Dalwoodban lévő farmját is piacra dobta, az ingatlant és a hozzá tartozó hatalmas telket 4,6 millió amerikai dollárért vették meg. A hírek szerint a tudatosan eladogatott ingatlanokból befolyó összegeket jótékonysági célokra ajánlották fel.

Nyitókép: Michael Putland / Getty Images

#Bulvár#olivia newton-john#vagyon#jótékonyság#mellrák

Címlapról ajánljuk