Bulvár

Kembe Sorel helyretette a felháborodott Schobert Norbit

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 6. 17:40

Szerinte egy gyereknek nem az a dolga, hogy mutogassa magát az Instagramon.

Schobert Norbi szerint mindegy, hogy megbukott a lánya az érettségin, majd kijavítja, Hát, ezzel vitába szállnék

– indítja TikTok-videóját Kembe Sorel, színész-műsorvezető.

Mint arról beszámoltunk, a fitneszguru kikelt magából, mert valaki nyilvánosságra hozta, hogy a lánya, Schobert Lara megbukott az érettségin. Ezután Tibi atya is foglalkozott a történtekkel:  szerinte nem a kommentelők, hanem a szülők, Rubint Réka és Schobert Norbi a hibásak, ugyanis ők feleltek „Lara testének a marketizálásáért”.

És akkor jöjjön Kembe Sorel TikTok-reakciója:

„Az internet népének kendőzetlen, már-már bunkó reakciói természetes felháborodást váltanak ki a Schobert-családból. De a probléma ott van, hogy egy 15 éves kislány azzal foglalkozik, hogy mutogatja magát az Instagramon. Nem a gyerek dolga pénzt keresni.A szülő dolga pénzt keresni és megvédeni a családot. Ebben a tekintetben mélységesen egyetértek Norbival, A kislányom nekem is az életemnél fontosabb Éppen ezért nem is szerepel sehol. Nem ez a dolga” – hangzik el a videóban.

Schobert Norbert a Reggeliben mondta el, hogy családjával nehéz időszakon mennek keresztül, egy Facebook-csoportban rendszeresen megszégyenítő tartalmakat tesznek közzé róluk. Ekkor tett említést lánya érettségijéről is:


Nyitókép: Kembe Sorel / TikTok

#Bulvár#kembe sorel#schober norbert#schobert lara#érettségi

Címlapról ajánljuk