Bulvár

Eladta kaliforniai otthonát Amber Heard, hogy pénzt szerezzen

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 1. 12:15

Újabb dokumentumok kerültek elő Johnny Depp és Amber Heard válásának ügyében, közben az énekesnő igyekszik pénzt szerezni a kártérítésre.

Egy frissen napvilágot látott dokumentum szerint Amber Heard jogosult lett volna közel 16 millió dollárra, amikor Johnny Depptől elvált 2016-ban, azonban Heard nem hallgatott az ügyvédeire, és nem tartott igényt az összegre – mert ahogy fogalmazott, számára a válás nem a pénzről szólt – írja a Daily Mail.

Heard valószínűleg most máshogy cselekedne, ugyanis a színésznőnek több mint 8 millió dollár kártérítést kell fizetnie Deppnek, miután elvesztette a rágalmazási pert, amit Depp indított ellene.

A színésznőnek jelenleg nincsen elég fedezete, hogy kifizesse a kártérítést, ezért eladta az egyik Kaliforniai otthonát, kicsivel több mint 1 millió dollárért, hogy előteremtse a pénz egy részét. Heardnek nem akadt volna gondja a fizetéssel, ha élt volna 2016-os válásra során a lehetőséggel, hogy vagyonmegosztás során részesüljön Depp 33 millió dolláros bevételéből, ami még házasságuk alatt keletkezett. Ám a színésznő 2016-ban megtiltotta az ügyvédjeinek, hogy harcba szálljon a neki járó részért, mert ahogy fogalmazott, hű akart maradni a szavához, hogy a válásuk ne a pénzről szóljon. A veszni hagyott 16 millió dollár most igen jól jönne a színésznőnek.

Heard jogi csapata a rágalmazási per során szerette volna benyújtani a dokumentumokat, amelyek bizonyítják, hogy Heard nem kívánt élni a jogával, miszerint a vagyon fele őt illeti, de ezt a bíró nem engedte. Azonban nem ez volt az egyetlen dokumentum, amit nem nyújtottak be a rágalmazási per során. Híre kelt, hogy Depp csapata is megpróbált eddig rejtegetett dokumentumokkal harcba szállni, és meztelen képeket akartak felhasználni a perben, amik Heard rövid egzotikus táncos karrierje alatt készültek. Heard csapata elérte, hogy ezeket ne használhassák, mivel teljesen irrelevánsak voltak a per szempontjából.

Depp és Heard pere még mindig nem zárult le, ugyanis Heard fellebbezett a bíró döntése ellen, majd másnap Depp is benyújtott egy fellebbezést – így az ügy még korántsem ért véget.

Nyitókép: WIktor Szymanowicz / NurPhoto / Getty Images

#Bulvár#johnny depp#amber heard#válás#vagyonmegosztás#per#tárgyalás#milliók#eladás#kártérítés

Címlapról ajánljuk