Bulvár

„Ez az egyetlen dolog, amit sosem fogok megbánni” – Harry Styles őszintén mesélt szenvedélyéről

rtl.hurtl.hu

2022. július 27. 18:08

Az énekes nemrég az Instagramon tett közzé egy fényképet, és lerántotta a leplet titkos hobbijáról.

Harry Styles – aki jelenleg a Love On Tour turnéjával járja a világot – a közösségi oldalán posztolt magáról egy képet, amin ökölbe szorított kézzel merül el egy jeges vízzel teli fürdőkádban.


Az énekesről köztudott, hogy élvezi a hidegvízi úszást, és már arra is volt példa, hogy a rajongók a jeges tengerben lubickolva kapták lencsevégre. Egy áprilisi interjújában Harry bővebben is mesélt szenvedélyéről:

Úgy érzem, hogy azok, akik felfedezték a hidegvízi úszást, nagyon örülnek neked, hogy te is rátaláltál. Ez az egyetlen dolog, amit sosem fogok megbánni.


A szakértők szerint a jeges víz tökéletes módszer a gyulladás csökkentésére, az anyagcsere felgyorsítására és a lelki tisztaság elérésére. A szervezet stresszreakciója csökken, ha néhányszor hideg vízbe merülünk, ezért a nyugalom és az ellazulás megteremtésében is hatalmas segítség.

A jeges fürdőket régóta használják a hivatásos sportolók, az utóbbi években viszont rendkívül népszerűvé vált a hírességek körében is. Lady Gaga, Gwyneth Paltrow, Liam Hemsworth és Oprah Winfrey is a jeges fürdőre esküszik.

Nyitókép:  Jo Hale / Contributor / Getty Images

#Bulvár#rtl#RTL Klub#harry styles#titkos#szenvedély#jeges#fürdő

Címlapról ajánljuk