KERESÉS search-close

jeges

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "jeges"

130 kocsi karambolozott az Egyesült Államokban

Az amerikai autózás történetének egyik legfélelmetesebb tömegkarambolja történt az Egyesült Államok északeleti részén. 130 kocsi csapódott egymásban a jeges úton, 70-nél többen megsebesültek, egyikük később meghalt.

Ha nyár, akkor fagylalt!


szerző:
2018.05.29. 06:00
Ha nyár, akkor fagylalt!

A mascarponés túrókrém sós karamellel lett az Év Fagylaltja egy évvel ezelőtt. A Híradóba bemutattuk, hogy 70 cukrászda küzdött Szegeden a Magyar Cukrász Ipartestület országos versenyén, a győztes édességeket az ország bármelyik cukrászdájában meg lehetetett kóstolni. A zsűri szerint a vevők egyre tudatosabbak és keresik a minőségi alapanyagokból készült fagylaltokat. Híradónknak azt is elárulták, hogyan lehet otthon is finom fagyit főzni.

Kitették egy magániskolából a kínai jégfiút

Jégfiúnak nevezték el azt a nyolc éves gyereket, aki egy internetes fotóval lett világhírű, januárban. Jeges hajjal, szempillákkal és szemöldökkel érkezett iskolájába, vékonyka ruhában, és a tanára lefényképezte. Ezután özönlöttek az adományok, egy magániskola pedig befogadta. Egy hét után azonban elküldték, a médiafelhajtásra hivatkozva.

JEGES LÁTVÁNY: kisfilm a Balatonról

Egyre népszerűbb az a kisfilm az interneten, amit győri fiatalok készítettek és tettek közzé. A befagyott Balatont bemutató rövidfilmen egy korcsolyázó lányt követhetünk szemből, oldalról és drónos felvételről felülről is.

Tarlós elnézést kért


szerző:
2017.02.03. 18:26
Tarlós elnézést kért

A budapestiek napokig tartó csúszkálása után a főpolgármesternek is feltűnt, hogy jegesek a járdák és megállók, elnézést is kért érte pénteki sajtótájékoztatóján. Tarlós István azt mondta, személyesen utasította a közterület-fenntartó és a BKV vezetőjét, hogy takarítsanak Budapesten. Csak a jeges megállók miatt 100 panasz érkezett az utóbbi napokban a Budapesti Közlekedési Központhoz. 

CSÚSZÓS: Így kínlódtak az emberek az ónos eső után

Az RTL Híradó stábja közvetlenül az ónos eső után forgatott Nagykanizsaszerte. A járdákon és a parkolókban alig lehetett megállni...

Kellene, de nem takarítják le

Aki nem takarítja háza előtt a járdát, megbüntethetik - így országszerte rengetegen törték ma a jeget. A közterületeken viszont sok helyen jégpályára hasonlítottak a gyalogutak. Kameránk előtt egy kisgyerek is hasraesett egy trolimegállónál. A közterület-fenntartónál azt mondják, folyamatosan takarítják a havat és jeget, és ugyanezt mondják a BKV-nál is, hozzátéve: lehetnek még jeges területek.

CSÚSZKÁLÁS: Hol, ki takarítsa a járdákat?

Az FKF szóvivőjét kérdeztük, pontosan hol, kinek a feladata az utak, járdák takarítása? Dorogi Gabriella elmondta, ők nem ellenőrzik, hogy ki takarít, de ha ennek hiánya miatt bárki bejelentést tesz, a felelőst számonkérheti a jegyző.

Ónos eső: 200 milliós kár a Bükkben és a Mátrában

A Bükkben 8-10 ezer fa dőlt ki, 60 millió forintra becsülik a károkat. A Mátrában ennél jóval többre, 180 millió forintra. A Bükkben az erdők most pontosan úgy néznek ki, mint két hónapja, és valószínűleg ez nem is változik később sem.

145-en fürödtek a jeges Balatonban

Újévi csobbanás a jeges Balatonban Szigligeten. Idén befagyott a víz, mínusz öt fok volt, fújt a szél és esett az ónos eső, de ez sem tántorította el a vállalkozó kedvűeket a már hagyományos újévi csobbanástól.


 

Jeges vízben fürödtek


szerző:
2014.12.27. 18:29
Jeges vízben fürödtek

Több tucatnyian mártóztak meg a Moldva jeges vizében, Prágában. A Karácsonyi úszás a bátor jelentkezők között már hagyomány, a legelszántabbak akár 300 métert is megtesznek. A víz tegnap épp nulla fokos volt.

Jeges vödör: ki kapja az adományokat?

Hetek óta tombol a jeges vizes kihívás. Úgy tűnik azonban, hogy Magyarországon sokan mindezt egy kicsit máshogy gondolták. Bár a többség tisztában volt vele, hogy az akció az ALS-ben szenvedő betegek megsegítésére indult, mégsem ezt az alapítványt támogatták adományokkal.

Jeges vödör: ki kapja az adományokat?

Hetek óta tombol a jeges vizes kihívás. Úgy tűnik azonban, hogy Magyarországon sokan mindezt egy kicsit máshogy gondolták. Bár a többség tisztában volt vele, hogy az akció az ALS-ben szenvedő betegek megsegítésére indult, mégsem ezt az alapítványt támogatták adományokkal.

Újra a fagyos Balatonba merült


szerző:
2014.01.17. 13:12
Újra a fagyos Balatonba merült

A Balaton vízhőmérséklete 4,4 fok. Ideális strandidő, főleg ifjabb Schirilla Györgynek. Az 53 éves Schirillia 99 óta úszik minden évben a jeges Dunában, Tiszában vagy éppen Balatonban. Minden megmozdulását komoly felkészülés előzi meg.

5 nap börtön jeges tea por miatt


szerző:
2010.03.18. 10:58
5 nap börtön jeges tea por miatt

Öt nap után engedtek szabadon egy fülöp-szigeteki nőt, miután kiderült, hogy jeges tea port találtak nála, nem kábítószert.

A jeges tengerbe zuhant két kislány

A gyerekek egy harmadik lánnyal játszottak a tengerparti sziklákon, amikor egy nagy hullám elragadta őket.

Sorozatos tömegkarambolok


szerző:
2010.02.15. 15:06
Sorozatos tömegkarambolok

Az amerikai Missuri állam autópályáin egymást követően több tömegkarambol is történt.

Pákó bepánikolt a jeges vízben


szerző:
2010.02.09. 20:20
Pákó bepánikolt a jeges vízben

Fekete Pákó bemerészkedett a jeges Dunába! Amíg Mészáros Dóri még a jégtáblák alá is bekukkantott a didikirály kétségbeesve kapálózott, amikor véletlenül egy pillanatra víz alá került.

Újévköszöntő jeges mártózás világszerte

Belgiumban, Skóciában és New Yorkban is a fagyos vízbe csobbantak az ünneplők.

Jeges úton borult fel egy busz


szerző:
2009.12.23. 07:19
Jeges úton borult fel egy busz

Súlyos buszbaleset történt szerda reggel Nagy-Britannia dél-nyugati részén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való