Bulvár

Britney Spears nekiesett anyjának és barátnőjének

rtl.hurtl.hu

2022. július 26. 16:30

Az énekesnő azt állítja, hogy a gyámság idején az anyjára, a barátnőjére és az ügyvédjére sem számíthatott.

Britney Spears – aki mostanában előszeretettel tesz ki magáról meztelen fotókat a netre – néhány napja képernyőfotókat osztott meg arról, hogy 2019-ben hiába írt üzenetet az édesanyjának, Lynne Spearsnek, nem kapott választ kérdéseire és segélykiáltásaira. Az énekesnő – aki 2021 novemberében szabadult apja gyámsága alól – az anyján kívül legjobb barátnőjével, Jansen Fitzgeralddal és akkori ügyvédjével, Samuel D. Inghammel is próbálta felvenni a kapcsolatot, mindhiába. Állítása szerint senki sem válaszolt neki, amiket képernyőfotókkal bizonyított.

A világsztár vádjaira egykori barátnője Instagram sztoriban reagált, amiben azt állítja, ő visszaírt Spearsnek:

Itt a teljes üzenet, amiből látszik, hogy válaszoltam

– írta Fitzgerald, akit mérhetetlenül elszomorít, hogy idáig jutott a kapcsolata Britneyvel. Szerinte az énekesnő apja törölhette ki a válaszait, mert neki a gyámjaként volt hozzáférése a telefonhoz.

Jansen bizonyító erejű képernyőfotóját Lynne Spears is megosztotta Instagramján, ami csak olaj volt a tűzre – olvasható a Page Six cikkében.


Íme egy részlet Britney reakciójából, amit anyja posztjára írt (a teljes szöveg az énekesnő Instagramján olvasható):

Azt is elmondtad az embereknek, hogy ez volt az egyetlen válasz, amit kaptam? És azt, hogy minden reggel eldugtad előlem a kávét? Vagy azt, hogy a konyhában csak Maddie-ről és Jamie Lynnről tettél ki fotót, rólam nem? […] Bántalmaztál engem. Igen, kimondom, mert megáll az eszem, hogy továbbra is játszod a szerető édesanyát…


Nyitókép: Kevin Winter / Getty Images

#Bulvár#britney spears#lynne spears#gyámság#üzenet#bizonyíték#képernyőfotó

Címlapról ajánljuk