Bulvár

„Mindig a fejemhez vágta, hogy kövér vagyok” – Britney Spears apja újabb gonoszságairól mesélt

rtl.hurtl.hu

2022. május 4. 18:27

Britney állítása szerint Jamie Spears teljesen lerombolta az önbizalmát. Az énekesnő egykori gyámja állandóan a külsejére és a teljesítményére tett megjegyzést.

Az apja 14 éven át tartó gyámsága alól tavaly novemberben szabadult Britney Spears egy Instagram-posztban mesélte el, hogyan tette tönkre az életét Jamie Spears, aki többször nőiességében is megkérdőjelezte lányát.

A várandós énekesnő az alábbi őszinte sorokat fűzte a képmegosztóra feltöltött fekete-fehér fotóhoz:

„13 éves koromban igazán csinosnak éreztem magam. Azt hiszem, hogy a lázadó időszakom annak volt köszönhető, hogy állandóan tökéletesnek és szépnek kellett lennem. 💅🏼 Ezután kerestem a szélsőséges, vad dolgokat, és ezután lettem rossz. 😈 😈 😈 Ugyanakkor a lázadó időszakomban is még szexinek éreztem magam. 🔥 🔥 🔥

Az egyik dolog, amit a gondnokság alá helyezés tett velem, és ami a legjobban bánt azóta is, hogy mindig a fejemhez vágták, hogy kövér vagyok, és sosem voltam elég jó. 😔 😔 😔 💔 💔 💔 Az apám mindig azt sugallta, hogy még jobban kellene próbálkoznom. Alapjaiban tette tönkre a létezésemet.

Azt a magvat irtotta ki, amitől gyönyörűnek éreztem magam 13 évesen. A magabiztosságomat, a lazaságomat, a belső hangomat, és igen, a szexuális életemet is. 🙊 🙊 🙊 Mindent tönkretett. Azt éreztette velem, hogy csúnya vagyok, így az is voltam. 😢 😢 😢” – kezdte a posztot Britney.

 

„Higgy nekem, teljesen más világba csöppensz, ha csinosnak érzed magad. Tudom, mert megtapasztaltam mindkét érzést. Amint véget ért a gyámság, nagyon jól éreztem magam a bőrömben. És tudjátok mit? Többé nem próbálkoztam annyira, és ezzel beléptem egy teljesen új világba. 🌱 🌱 🌱

Szépnek éreztem magam, így az is lettem. 💗 💗 💗 Ugyanakkor a lelki sebek, amiket elszenvedtem az apámtól és mindenkitől, aki ebben még részt vett, örökre megmaradnak. 🤬🤬🤬 

Az leszel, amit gondolsz magadról. Én most újra 13 évesnek érzem magam. 🤷🏼‍♀️ 🤷🏼‍♀️ 🤷🏼‍♀️ 😉 😉 😉”

– folytatta az énekesnő.

Britney harmadik gyermekével várandós 28 éves vőlegényétől, Sam Asgharitól. Az énekesnő apja gyámsága alatt kénytelen volt fogamzásgátló tablettát szedni, azonban amint felszabadult, belevágott a családalapításba 12 évvel fiatalabb szerelmével.

Nyitókép: Image Group LA / Getty Images

#Bulvár#britney spears#jamie spears#gyámság#önbizalom

Címlapról ajánljuk