Bulvár

Britney Spears évekig eltartotta anyját, aki most még több pénzt követel tőle

rtl.hurtl.hu

2022. április 8. 9:46

Lynne Spears a gyámság feloldásának költségeit hajtaná be lányán. Az énekesnő ügyvédje szerint jogtalan a követelés.

Tavaly novemberben a Los Angeles-i bíróság döntése értelmében Britney Spears gondnoksága véget ért. Hosszú évek után az énekesnő szabad lett, a bíró azonnali hatállyal megszüntette a sztár apjának felügyeleti jogát. Jamie Spears évekig volt Britney gyámja, így ő döntött szinte mindenről: lánya fellépéseiről, pénzügyeiről, sőt még a magánéletéről is.


A hosszadalmas jogi procedúrát követően Britney édesanyja 2021 novemberében egy 660 ezer dollárról szóló számlát nyújtott be lányának, akivel minden költséget kifizettetne – írja a Daily Mail. Lynne szerint a lánya „lelkesen egyetértett” anyja bevonódásával a gyámság eltörlésének ügyében, hogy a „rémálom” mielőbb véget érjen. Az anya ügyvédjei tételesen felsorolták, Lynne mi mindenben segített az együttműködés során, így minden bíróságon való megjelenést, találkozót, telefonos beszélgetést és levélváltást feljegyeztek.

A minap Mathew Rosengart, az énekesnő ügyvédje a bíróságon képviselte Britney érdekeit:

Britney Spears évtizedekig az egyetlen pénzkereső volt a családban, így ő tartotta el a családtagjait

– mondta Rosengart.

Az ügyvéd a bíróságon kijelentette, hogy „nincs olyan jogi szabályozás, ami alátámasztaná a követelést”, amit Lynne Spears fogalmazott meg. Az üggyel kapcsolatos jogi dokumentumban részletesen felsorolták, hogy az énekesnő miként támogatta a szüleit pályafutása kezdete óta.

Lynne Spears legalább tíz évig lakott a Britney Spears tulajdonában lévő tágas ingatlanban a louisianai Kentwoodban, ahol az énekesnő folyamatosan fizette a rezsit, a telefonszolgáltatást, a biztosítást, az ingatlanadót, a tereprendezést, a medence körüli munkákat, a kártevőirtást, valamint a javítási- és karbantartási munkálatokat

– állítja az ügyvéd.

Rosengart ezen felül elmondta, hogy Lynne a gyámság ügyében csak „harmadik fél” volt, és „nincs jogi alapja annak, hogy Britneyt a középpontba helyezi”, ráterhelve ezzel minden költséget.

Az ügyvéd szerint a világsztár apja, Jamie is rendkívül jól profitált lánya kemény munkájából, és több mint 6 millió dollárt keresett rajta 2008 februárja és 2021 szeptembere között, amíg a gyámja volt.

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

#Bulvár#britney spears#gyámság#követelés#lynne spears

Címlapról ajánljuk