Bulvár

„Ha anyuka vagy, akkor szégyenletes, hogy van véleményed” – Rácz-Gyuricza Dóra reagált a rosszakaró kommentekre

rtl.hurtl.hu

2022. július 15. 11:57

Dóri rengeteg pozitív üzenetet kapott, amiknek egy részét fel is töltötte Instagram sztoriba, de a támadó kommentelőkhöz is volt néhány gondolata.

A népszerű influenszer nemrégiben döntött úgy, hogy megosztja tapasztalatait az anyaságról, ezért workshopon keresztül mesélt a szüléséről és minden velejárójáról az érdeklődőknek. Sokan azonban támadni kezdték Dórit, amiért fizetőssé tette az oldalt. Akkor így reagált Instagram sztorijában:

Nem tárok ki egy ennyire érzékeny témát, a szülésemet és a kisbabámat a nagyközönség elé, hogy aztán a tizenévesek és a megkeseredett nagymamák odakommentelhessék, hogy „kussolj be, kit érdekel ez a semmirekellő picsa meg az ivadéka”

Az influenszer azt szerette volna, ha a története olyan emberekhez – elsősorban anyukákhoz – jut el, akiket valóban érdekel a téma. A hálálkodó üzenetek rövid időn belül elárasztották Dóri Instagramját:

Végre valaki, aki ennyire őszintén meséli el ezt az időszakot. Rengeteg segítség van benne.

Dóri nemcsak a kedves üzenetekre válaszolt, de úgy érezte, ismét reagálnia kell a rosszakaró kommentekre:

Ha az ember csinál valamit, amit mások eddig nem, azt biztos, hogy először mindig a kételkedés és a félelem fogadja. Leginkább ha anyuka vagy.. akkor szégyenteljes, hogy van véleményed, de hogy ki is állsz érte. Sőt még hirdeted is. Na az más brutális.

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#rácz-gyuricza dóri#workshop#instagram#poszt#üzenetek#hála#támadás#kommentek

Címlapról ajánljuk