Bulvár

Így tengeti napjait Kaliforniában Harry herceg és Meghan Markle

rtl.hurtl.hu

2022. július 14. 15:23

Egy helyi forrás számolt be arról, hogyan telnek Harry és Meghan mindennapjai, és hogyan fogadta őket a lakóközösség. Az is kiderül, milyen becenevet kapott a szomszédoktól Meghan.

Harry herceg és Meghan Markle távol a királyi családtól, Kaliforniában, Montecitóban kezdtek új életet, miután két és fél évvel ezelőtt lemondtak a királyi családban betöltött szerepükről, és hátat fordítottak az ezzel járó kötelezettségeiknek.

Harry és Meghan azóta már 2 gyermeket nevelnek és továbbra sem panaszkodhatnak az életszínvonalukra, ugyanis egy kilenc hálószobás villában laknak egy hatalmas birtokon. Habár hírességként folyamatosan követik őket a lesifotósok, igyekeznek a magán- és üzleti életüket titokban tartani, így sok olyan dolog van, ami a rajongóik előtt is rejtve marad. Most a Closer online magazinnak árulta el egy helyi forrásuk, hogy pontosan hogyan telnek a pár napjai.

Meghan, akire a Montecito hercegnője becenevet ragasztották, a nyugodt reggeleket kedveli, egy számára ideális napon későn kel fel, jógázik és meditál, valamint elviszi a kutyáit sétálni. Jelenleg is gyakran indul el a kutyáival a város zajától távol eső helyekre, így lehetősége van egy kicsit kiszellőztetni a fejét.

Meglepő becenevet ragasztottak Meghan Markle-re az új szomszédai
Meghan előszeretettel látogat meg állatmenhelyeket utazásai során. Fotó: Eddie Mulholland - WPA Pool / Getty Images

Reggelente, miután elvitte a kisfiát, Archie-t a bölcsődébe, hazamegy, és otthonról dolgozik. Egyszerre több projekttel is foglalkozik, éppen a saját podcastjén, az Archetypes-on, dolgozik, ami idén nyáron fog megjelenni a Spotify-on. Emellett egy forrás szerint Meghan politikai karriert is tervez, ami nem is olyan elképzelhetetlen, mivel bejelentette, hogy az abortuszhoz való jog alkotmányos védelme mellett fog beszédet mondani Washingtonban.

Gyakran látni a párt túrázni, és egy privát santa barbarai klubban, ahol csaknem 4 millió forintnyi dollár a tagság havonta. Emellett a legelőkelőbb éttermekben is szívesen vacsoráznak, ahol gyakran akár ötezer dollárba, azaz nagyjából kétmillió forintba is kerül egy barátokkal eltöltött este.

A pár Montecitóban otthonosan érzi magát, több hírességgel is jó kapcsolatot ápolnak, például összebarátkoztak Orlando Bloommal és Katy Perryvel, valamint Oprah Winfrey-vel is, akinek egy interjúban sok mindent elárultak a királyi családból való kiválásuk kapcsán.

Meghan egyébként sok időt tölt Oprah házában a barátaival, ahol mindent megvitatnak: Meghan jövőbeli terveit, az Egyesült Királyságban fennálló helyzetet, valamint azt is, hogy Harry herceg hogyan viseli a családjától való távolságot.

A forrás azt is elárulta, hogy Meghan televíziós karrierje ellenére nem igazán jár moziba, inkább Oprah házában rendeznek különféle vacsorákat és spirituális estéket.

Meglepő becenevet ragasztottak Meghan Markle-re az új szomszédai
Meghan a Suits című televíziós sorozat kapcsán vált híressé. Fotó: Ian Watson / USA Network / NBCU Photo Bank / NBCUniversal / Getty Images

Harry herceg maximálisan támogatja a feleségét, és sokat segít a gyerekekkel kapcsolatos teendőkben is. Reggelente felöltözteti és megeteti a kicsiket, amíg Meghan üzleti hívásokat intéz, gyakran ő viszi el a feleségét a megbeszéléseire, aztán siet haza a gyerekeikhez, mert nem szereti őket sokáig a dadussal hagyni.

Az informátor elmondása alapján úgy látszik, hogy Meghan tökéletesen megtalálta a helyét az új otthonukban, de Harry herceg is hasonlóan érez?

A Meghan politikai karrierje körül folyó találgatások kapcsán úgy tűnik, hogy Harry herceg boldogan támogatja őt, és szívesen lenne Amerika első férfija, ha Meghan eléri feltételezett célját, és ő lesz az amerikai elnök. De vajon hosszútávon is így fogja gondolni?

– teszi fel a kérdést az informátor.

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#oprah winfrey#életvitel

Címlapról ajánljuk