Bulvár

Michael Jackson volt testőre vigyáz Harry herceg és Meghan Markle biztonságára

rtl.hurtl.hu

2022. július 13. 19:20

A popsztár családja kirúgta Alberto Alvarezt, amikor megtudták, hogy ittas vezetésért és családon belüli erőszakért elmarasztalták.

Több mint öt évig volt Michael Jackson testőre a 45 éves Alberto Alvarez, akit most Harry herceg és Meghan Markle fogadott fel biztonsági főnöknek. Az új felkérése már akkor szóbeszéd tárgya volt, amikor májusban lefotózták, amint Harry herceggel együtt biciklizett Kaliforniában.

A Daily Mail azt írja, hogy Alberto Alvarez az elsők közt ért a helyszínre 2009-ben, amikor Michael Jacksont holtan találták, ám a popsztár családja kirúgta őt, miután megtudták, hogy korábban elmarasztalták ittas vezetésért és feljelentették családon belüli erőszakért.

A lap által megszerzett bírósági iratok szerint a testőr 2009 októberében 0,08%-os véralkoholszinttel, jogosítvány nélkül vezetett, amiért három évre próbára bocsátották, 390 dollárra bírságolták és háromhónapos elterelésen kellett részt vennie.

2000-ben egy súlyosabb ügy miatt bocsátották szintén három év próbára: házastárs vagy intim partner ellen elkövetett testi sértéssel, valamint garázdasággal vádolták. Az előbbi vádat ejtették, a másodikat viszont Alberto Alvarez beismerte.

2011-ben ismét ittas vezetésen kapták, ekkor négy év próbára bocsátották, nyolc napot börtönben töltött és visszaesőként másfél évig elterelő programban kellett részt vennie.

Egy 2012-es interjúban a testőr azt mondta, hogy Michael Jackson halála után nehéz időszakon segítette át, hogy a One Direction fiúcsapat felfogadta, büszke volt arra, hogy nekik dolgozhatott.

Jelenleg a TorchStone Global ügynökségnek dolgozik, amelynek más munkatársait is lefotózták a kiugrott hercegi párral, köztük Christopher Sanchezt, a cég alelnökét, aki 14 évig dolgozott az amerikai elnök védelmét ellátó Secret Service-nél, ahol Barack Obama biztonságára felügyelt.

A Sun bulvárlap által megkérdezett szakértő azt mondta, hogy Alberto Alvarez a legnagyobb hírességekkel dolgozott együtt, így minden fogást ismer ahhoz, hogy megóvja őket.

Diszkrét és nagyon hűséges volt Michael Jacksonhoz. Jól összeillenek Harryvel, és Harry reméli, hogy ő a megfelelő ember arra, hogy vigyázzon rá és a családjára

– mondta a lap forrása.

LinkedIn profilján Alberto Alvarez úgy jellemzi magát, hogy tapasztalata van a megfelelő biztonsági intézkedések meghatározásában, rangsorolásában, tervezésében és végrehajtásában.

Nyitókép (archív): Toby Canham/Getty Images

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#testőr#michael jackson#one direction

Címlapról ajánljuk