Bulvár

Felidézzük a szülinapos Járai Kíra legemlékezetesebb pillanatait

rtl.hurtl.hu

2022. július 13. 18:32

A Reggeli házigazdájának felesége a minap ünnepelte a 44. születésnapját. Tartsatok velünk, és éljétek át ismét Kíra legemlékezetesebb RTL-es emlékeit!


1. Nyitott házasság

A szinkronrendezőt a 2020-as Nyerő Párosban Járai Máté feleségeként ismerhette meg a közönség, ahol az elszánt küzdelmüknek köszönhetően egészen a dobogó harmadik fokáig meneteltek. A luxusvillában töltött egy hónap alatt egészen közelről megismerhettük Kírát, ráadásul Mátéval már a második estén egy megdöbbentő vallomást tettek a többi párosnak, akiknek teljesen leesett az álluk a szavaik hallatán:

Érzelmileg és szexuálisan is szabadon élünk, a saját szabályaink szerint.


2. Pikáns hálószobatitkok

Nem maradtunk meglepő kijelentésekből a NőComment szilveszteri különkiadásában sem, ahol Kíra és Máté intim titkára is fény derült. A tévénézők Járaiék hálószobájába nyerhettek bepillantást, és az is kiderült, melyikőjük kezdeményezőbb az ágyban:



3. Szerelmes könnyek

Máté később a Survivor című reality-ben is próbára tette magát. Miután távozott a Holtak Szigetéről, egyből visszatért a civilizációba, és álmában sem gondolta volna, hogy a szálláson már ott vár rá Kíra. A házaspár zokogva borult egymás karjába, és meg sem tudtak szólalni a meghatottságtól:

Hirtelen az ember nem is tud mit mondani, csak csüngtem ajkán szótlanul.



4. Thaiföldi utazás

Kíra nemrég a Reggeliben mesélt vadonatúj szenvedélyéréről, ami nem más mint a muay thai. Idén áprilisban egy hónapra utazott el a Távol-Keletre, ahol az egyedüllét és a felfedezett tájak miatt eléggé mély kapcsolata alakult ki az országgal.

Minden szempontból teljesen új élmény volt. Tervezem, hogy visszalátogatok majd.



5. Extravagáns szerelmi fészek

A házaspár az otthonukba is beengedte a Reggeli nézőit: a hatvanas éveket idéző házuk Peller Mariannt és Miller Dávidot is teljesen lenyűgözte. Ha ti is szívesen körbenéznétek Járaiék menő otthonában, kattintsatok a videóra:

 

Ezúton is boldog születésnapot kívánunk Kírának, és bízunk benne, hogy rengeteg emlékezetes pillanattal fogja még megajándékozni az RTL Klub nézőit.

#Bulvár#rtl#RTL Klub#járai kíra#születésnap#top5#emlékezetes#pillanat#Nyerő Páros#NőComment#Survivor#Reggeli#járai máté

Címlapról ajánljuk