Bulvár

A 17 éves anyuka kisfiával ropta a táncot a buliban

rtl.hurtl.hu

2022. július 13. 15:33

A Merseyside állambeli Melissa McCabe nem talált bébiszittert a bál estéjére, ezért egy hirtelen elhatározásból magával vitte a picit.

A kamaszlány mindössze 15 éves volt, amikor 2020 novemberében életet adott kisfiának, Arthurnak, akit a mai napig apai támogatás nélkül nevel. Melissa azonban egy pillanatra sem keseredett el, most pedig egy szempillantás alatt felrobbantotta az internetet a TikTokra feltöltött videójával. A klip elején a következő felírat olvasható:

Mindenki a pasijával indul a bálba, én viszont a legnagyobb áldásomat vihetem magammal.
 


Melissa rengeteg negatív kommentet kapott, amiért ilyen fiatalon anyukává vált, és többen is szóvá tették, hogy teljesen tönkretette ezzel az életét. A lány azonban a legnagyobb áldásaként tekint Arthurra, és mindenáron meg szeretné törni a tinédzser anyukák megbélyegzését.

Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, mindössze 15 éves voltam. Borzasztóan nehéz volt, mert mindenki azt vágta a fejemhez, hogy már most kudarcba fulladt az életem, és nem is fogok tudni leérettségizni.
 

– mesélte Melissa, aki jövőre kezdi meg egyetemi tanulmányait. Emellett mindenáron folytatni szeretné vlogsorozatát, amiben cuki videókat készít kisfiáról, valamint a mindennapi anyaság nehézségeiről is őszintén mesél.

#Bulvár#rtl#RTL Klub#anyuka#16 éves#bál#sztereotípia

Címlapról ajánljuk