Bulvár

Victoria Beckham félti a lányát a közösségi médiától

rtl.hurtl.hu

2022. július 6. 17:48

Bár a kis Harper még nem is regisztrált, Victoria már most aggódik a várható következmények miatt.

Victoria a Vogue Australia-nak adott interjújában jegyezte meg, hogy örül, amiért a lánya még nem regisztrált a közösségimédia-felületekre, mert aggodalommal tölti el ennek a gondolata.

Victoria Beckham maga is elég befolyásos szereplő a közösségi médiában, ennek megfelelően ő is megtapasztalta már annak oldalát, milyen az, amikor a névtelen trollok szétszedik a hírességek minden apró mozzanatát. Ettől, illetve az ezzel járó mentális következményektől szeretné megóvni lányát, aki még csak 10 éves, de már most kifinomult ízléssel rendelkezik. Victoria szerint ez például abban mutatkozik meg, hogy Harper nagyon szeret sminkelni, ám mégsem mutatkozik teljes sminkben sosem, és az öltözködésében is inkább a konzervatívabb darabokat kedveli, például sosem venne fel olyan rövid szoknyákat, mint amilyeneket anyukája viselt a Spice Girls-korszakában.

Harper a serdülőkor küszöbén áll, így a jövőben sok változáson fog keresztül menni mind fizikailag, mind lelkileg, így Victoria ügyel rá, hogy sokat beszélgessenek, és a lánya megfelelő barátokkal vegye magát körül.

Victoria és David Beckham 3 másik fiúgyermeke mind olyan foglalkozást választottak, ami igencsak nagy nyilvánosságot hoz nekik. Cruz zenész lett, Romeo focizik és modellkedik, a legidősebb fiuk, Brooklyn, pedig saját online főzőműsort vezet. Habár a fiúk már idősebbek, sőt Brooklyn már meg is nősült, Victoria még mindig nagyon közel áll hozzájuk, és figyelemmel kíséri a mindennapjaikat.

Nyitókép: Cliff Hawkins / Getty Images

#Bulvár#victoria beckham#david beckham#brooklyn beckham#közösségi média

Címlapról ajánljuk