Bulvár

Beyoncé szigorú #MeToo ellenőrzéseket tart az alkalmazottai között

rtl.hurtl.hu

2022. július 6. 18:35

Az énekesnő 2020 augusztusában megszakította munkaviszonyát egyik alkalmazottjával, miután kiderült róla, hogy nemi erőszakkal vádolják. Legújabb albumánál már szigorú átvizsgálást tartott, mert nem volt hajlandó akárkivel együtt dolgozni.

2020-ban robbant ki a botrány Beyoncé egyik munkatársa, Detail – azaz Noel Christopher Fisher – körül, aki még 2013-ban dolgozott együtt az énekesnővel a slágerlistás Drunk In Love című dalán. Néhány évvel később azonban tizenötrendbeli szexuális zaklatással vádolták meg a férfit – emlékeztet a Daily Mail.

Beyoncé szigorú #MeToo ellenőrzéseket tart az alkalmazottai között
Fotó: Frazer Harrison / Staff / Getty Images

A Los Angeles megyei-i legfelsőbb bíróság a férfi áldozata javára döntött, aki azt állította, hogy Fisher többször is megerőszakolta és verbálisan bántalmazta.

Az információ forrása elmondta a The Sun-nak:

Beyoncé-t lesújtotta, amikor megtudta, hogy Detail-t nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolják.

Az énekesnő megszakította vele a kapcsolatot és nem dolgozott vele többet.

Renaissance albuma készítésekor viszont sokkal körültekintőbb volt, ezért csapata #MeToo ellenőrzést tartott az alkalmazottak között. A 40 éves énekesnő új lemezét júliusban adják ki, amin két elismert zeneszerző dala is helyet kapott volna, azonban Beyoncé nemet mondott, amikor megtudta, hogy bántalmazással és zaklatással vádolják őket.

Bár még egyiküket sem találták bűnösnek, Beyoncé úgy érezte, a közös munka negatív üzenetet közvetített volna a zeneiparban, hasonlóan R. Kelly és az egykori filmprocuder, Harvey Weinstein eseteihez, akiket többrendbeli szexuális bűncselekmény miatt ítéltek el.

Az informátor hozzátette:

Beyoncé döntése néhány embert felháborított, de az énekesnőt ez nem érdekelte. Példát akar mutatni, hogy semmilyen erőszakot nem szabadna elfogadni.

Nyitókép:  Brooks Kraft / Contributor / Getty Images

Forrás: dailymail.co.uk

#Bulvár#beyoncé#ellenőrzés#erőszak#bűncselekmény#album##metoo

Címlapról ajánljuk