Bulvár

Beyoncé felrobbantotta az internetet, szinte teljesen meztelenül pózol új albumának borítóján

rtl.hurtl.hu

2022. július 1. 12:27

Az énekesnő nagy belépővel tért vissza a zeneiparba.

Beyoncé többéves kihagyás után új dallal lepte meg rajongóit, új albumának borítójára pedig nem akármilyen képet választott. A szexi felvételt közösségi médiás felületein tette közzé, az internet pedig szinte felrobbant az új dal, az új album és a provokatív borító hírére. 

A július végén megjelenő Renaissance című lemezén ugyanis egy igazán merész és szexi borítóképet választott Beyonce. Az énekesnő Twitteren lepte meg a rajongóit, ahová 2020 óta egyáltalán nem posztolt. A reakciók pedig nem maradtak el: kommentelők elárasztották a fotót kommentekkel és nem győzték dicsérni a 40 éves sztárt. A poszt Instagramon is nagyot robbant, ugyanis Beyoncé 265 millió követője azonnal lázba jött, és csupán néhány óra alatt több millió lájk és komment érkezett a fotó alá.

Az énekesnő egy egyedi készítésű alkotásban pózol a fotón, miközben egy átlátszó ezüstös lovon ül.


A képpel együtt megosztott néhány személyes gondolatot is a július 29-én debütáló albumáról:

Ez az album lehetővé tette, hogy álmodozzak és elmenekülhessek egy igazán ijesztő időszakban. Szabadnak és kalandvágyónak éreztem magam. Szerettem volna biztonságos, ítélkezés nélküli helyet teremteni. Egy perfekcionizmustól és a túlgondolástól mentes helyet. Egy helyet, ahol sikoltozhatsz, mindent elengedhetsz, ahol azt érezheted, hogy szabad vagy. Gyönyörű felfedezőút volt.

A múlt héten megjelent kislemez is azonnal a slágerlisták élére került. A Break My Soul című dal, egy igazi diszkó sláger, amiben a rapper Big Freedia is hallható. A pletykák szerint a következő hetekben már a videóklip is a nagyközönség elé kerül.


A sztár azt is elhintette, hogy több tempósabb dallamra számíthatnak majd tőle, hasonlóan az első kislemez stílusához.

Remélem örömötöket lelitek a zenében és inspirálni fog titeket, hogy szabadjára engedjétek a jókedvetek! És hogy épp olyan egyedinek, erősnek és szexinek fogjátok érezni magatokat, mint amilyenek vagytok.
 

Nyitókép:  Larry Busacca / PW / Contributor / Getty Images

#Bulvár#beyoncé#album#borító#meztelen#fotó#kép#pózolás

Címlapról ajánljuk