Bulvár

Hódi Pamela keményen visszaszólt: betámadták Berki Krisztián születésnapja miatt

rtl.hurtl.hu

2022. július 5. 15:50

Berki Krisztián július 1-én lett volna 42 éves, de ezt már nem élhette meg. Az egykori médiaszemélyiség özvegye és exbarátnője is negatív kommentek tömkelegét kapja nap mint nap. Hódi Pamelánál azonban betelt a pohár.

Minden hozzátartozó másképp gyászol, Mazsi és kislánya például Balira utaztak. Az özvegyet azzal támadták:

Aki gyászol, nem nyaralgat!

Mazsi ennek ellenére még nem áll készen, hogy hazautazzon, videósorozatában arról is mesélt, hogy eredetileg Krisztiánnal hármasban utaztak volna az indozén szigetre, ezért is érez szorosabb kötődést a helyhez. Instagram posztjában reagált az őt ért vádakra.


Eközben, Pamela – Berki Krisztián exbarátnője és idősebb kislányának édesanyja – csendesen, meghitt körülmények között emlékezett meg egykori párjáról. Néhány rosszindulatú kommentelő azonban szóvá tette a médiacsendet. Pamela viszont nem tűrte sokáig a közösségi oldalán kapott bántásokat. Instagram sztorijában fejtette ki felháborodását:

Nem lát senki bele az életünk minden napjába, épp emiatt nem érzem úgy, ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem még akkor is, ha nem posztolok a temetőből, a sírhelyről.

Az influenszer azt is megosztotta, hogyan töltötték Krisztián születésnapját, de hozzátette, úgy érzi, ennél többet nem tudnak tenni.

Kivittem a lányomat a temetőbe július 1-jén, az édesapja születésnapján: vittünk virágot, rajzot és meghallgattuk Halász Judittól a Boldog születésnapot című dalt.

Arra kért mindenkit, gondolják át, miket kommentelnek és ne várják, hogy kislányával az egész nyári szünet alatt a szobában sírnak majd a történtek miatt.

Pamela májusban így búcsúzott Berki Krisztiántól közösségi oldalán:

Nekem nem volt, akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé.

– írta kislányáról.

#Bulvár#hódi pamela#berki krisztián#támadás#halál#gyász#születésnap#kommentek#berki mazsi

Címlapról ajánljuk