Bulvár

Hódi Pamela: Örökre elment, a fájdalmunk leírhatatlan

rtl.hurtl.hu

2022. május 7. 9:39

Berki Krisztián első gyermekének édesanyja is megtörte a csendet. „Nekem nem volt, akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé” – írta kislányáról.

Hódi Pamela, Berki Krisztián kislányának édesanyja is megszólalt az egykori sportoló, elítélt áfacsaló és botrányhős halála után.

Örökre elment. A fájdalmunk leírhatatlan. Mindig bíztam és tettem azért, hogy a lányomnak élete része legyen az édesapja. Nekem nem volt, akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé. A lányom két szemébe nézek és látom azt a tekintetet, ahogy ők ketten néztek egymásra. Ők ketten… apa és lánya. Nyugodj meg ott ahol most vagy és légy nagyon boldog Berki Krisztián-Apucus🕊

írja Hódi az Instagram-oldalán.

41 éves korában meghalt Berki Krisztián, a sajtóértesüléseket péntek délelőtt a rendőrség is megerősítette. A IX. kerületi társasházhoz, ahol az egykori focista is lakott, a reggeli órákban négy rendőrautó és egy mentőautó vonult ki, az épületbe csak azokat engedték be, akiknek ott van a lakcímük. A férfi holttestét éppen nyolcéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg.

A helyszínelés után a rendőrség bejelentette, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, az RTL Híradóval később azt közölték, hogy a helyszíni szemlén kábítószergyanús anyagot találtak, emiatt büntetőeljárás indult. A ház lakói a hírt elsőként közlő Blikknek elmondták, hogy már napok óta veszekedést és kiabálást hallottak Berkiétől. A botrányhős feleségét, Berki Mazsit a helyszínre érkezett mentő környékén látták, de ott volt Berki volt párja, Hódi Pamela és közös lányuk is.

Nyitókép: RTL Fókusz

Címlapról ajánljuk