Fókusz

Berki Krisztián holttestére 8 éves kislánya talált rá

Garay AnnamáriaGaray AnnamáriaMarenec FruzsinaMarenec FruzsinaLengyel NikolettLengyel NikolettKecsmár AlexandraKecsmár Alexandra

2022. május 6. 19:15

Péntek hajnalban meghalt Berki Krisztián celeb, influenszer, egykori futballkapus.

A 41 éves médiasztár 9. kerületi lakásához reggel mentőautót hívtak, a környéken számos rendőrautó helyszínelt, de a társasház előtt állt egy temetkezési autó is. A nyomozás miatt a lépcsőházat lezárták és csak azokat engedték be, akik ott laknak. 

A helyszínen kábítószergyanús anyagokat találtak, ezért büntetőeljárás is indul. Információink szerint a halál oka szívmegállás volt és Berki Krisztián holttestére 8 éves kislánya, Nati talált rá, amikor reggel felébredt, azonnal riasztotta édesanyját Hódi Pamelát.

Krisztián férj, kétszeres apuka volt, második kislánya csupán fél éves. Házassága az elmúlt hónapokban megromlott, így az év elején felesége megkérte, hogy költözzön el közös otthonukból, amíg dolgoznak kapcsolatukon.

Berki nem csak izomcelebként volt híres. Folyamatos botrány övezte az életét, ami miatt többször is a bíróságon kötött ki. Első gyermeke édesanyjának, Hódi Pamelának visszamenőleg több mint 1 millió forint gyerektartással tartozott. Pamela az eredeti megállapodásban egyébként lemondott volna a pénzről, kapcsolatuk mégis odáig fajult, hogy bírósági ügy lett belőle, ahol a jogerős ítélet havi 80 ezer forintban állapította meg a gyerektartás összegét. Pamela sosem beszélt a nyilvánosságnak Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról, amivel leginkább közös kislányukat, Natit védte.


Büntetőfékezés

2018-ban büntetőfékezése miatt került az újságok címlapjára. A luxusautó sofőrje, ami megelőzte a buszt és hirtelen fékezésre kényszerítette, Berki volt. A busz belecsapódott a celeb autójába, az utasok az ütközéstől előre estek. Krisztián több szabályt is megszegett. Az előzni tilos tábla és a záróvonal ellenére vágott a busz elé, mindezt gyorshajtva. A buszban két és fél millió forintnyi, Krisztán bérelt luxusautójában pedig 14 millió forintnyi kár keletkezett. Az ügyben Berki végig ártatlannak vallotta magát, végül közúti veszélyeztetés és rongálás miatt két év felfüggesztett börtönbűntetést kapott, valamint ugyanennyi időre eltiltották a vezetéstől is.

Majdnem börtön

2021-ben költségvetési csalás miatt szintén majdnem börtönbe került, de hasonló ügye már 10 évvel ezelőtt is volt. A kalandos életű celeb eredetileg labdarúgónak készült, villanyszerelőnek tanult, majd dolgozott a vendéglátóiparban is. 2010-ben cége átvette az FTC Labdarugó Zrt. irányítását, karrierje azonban a bíróságon végződött. Rejtélyes módon 25 millió forinttal lett kevesebb a klub kasszája, amíg ő ott volt, de végül nem állapítottak meg vele szemben bűncselekményt. 2019-ben még az önkormányzati választásokon is indult. Mindenki meglepetésére főpolgármester-jelöltként mérette meg magát, a szavazatok alig több mint 0,5 tized százalékát szerezte meg.

2021-ben Berki Mazsitól világra jött második gyermeke is, amivel szintén felhívta magára az emberek figyelmét. Emma születését ugyanis élőben közvetítették, amit pénzért lehetett követni, ezzel a becslések szerint akár 100 millió forintot is kereshettek.

#Fókusz#berki krisztián#meghalt#influenszer#büntetőfékezés#kapus

Címlapról ajánljuk