Bulvár

Meghan Markle és Harry herceg egyszerre csalódott és boldog a titokban tartott jelentés miatt

rtl.hurtl.hu

2022. július 2. 9:45

A pár nem örül annak, hogy a brit királyi udvar nem hozza nyilvánosságra annak a vizsgálatnak az eredményét, amely a sussexi hercegnét érintő zaklatási vádakat vizsgálta, de úgy tudni, felmentették a hercegnét.

Meghan Markle és Harry herceg csalódott amiatt, hogy a Buckingham-palota nem hozza nyilvánosságra annak a vizsgálatnak az eredményét, amit a hercegné ellen tett munkahelyi zaklatási vádak miatt indítottak. Erről egy, a párhoz közel álló névtelen forrás nyilatkozott az E! Online című lapnak, valamint az Us Weekly-nek.

A Buckingham-palota azután rendelt el független vizsgálatot, hogy a királyi udvar több alkalmazottja is arról számolt be: Harry herceg felesége megalázóan bánt velük, és addig szekálta őket, amíg fel nem mondtak.

A vádak szerint Meghan Markle „kegyetlen érzelmi manipulációt” alkalmazott a szolgálókkal szemben, és megalázta őket.

A jelentés el is készült, de a palota szándékai szerint soha nem fog nyilvánosságra kerülni. A palota először ismerte el, hogy a vizsgálat hatására változások történtek a palota HR-szabályzatátban.

Az Us Weekly című amerikai lap egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt írta, hogy a jelentés felmentette Markle-t az ellene felhozott vádak alól. A lap forrása kijelentette:

Meghan igazságos főnök és soha nem zaklatott senkit, aki a Palotában neki dolgozott, és boldog, hogy tisztázták a nevét a becsületsértő vádak alól.

A forrás szerint a pár alig várja, hogy „maguk mögött tudják az esetet, és boldogan éljék tovább az életület” kaliforniai otthonukban.

Nyitókép: Harry herceg és Meghan Markle egy 2017-es fényképen. Fotó: Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images

 

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#buckingham-palota#jelentés#zaklatás

Címlapról ajánljuk