Bulvár

Harry herceg a brit királyság tehertétele, míg Vilmos herceg az igazi trónvárományos apja helyett – állítja a slágerkönyv szerzője

rtl.hurtl.hu

2022. június 23. 19:16

A két hercegről egészen másként vélekedik a királyi családról szóló legújabb könyv szerzője.

Harry herceg sokkal nagyobb problémát jelent a brit monarchiának, mint a szexbotránya miatt kegyvesztett András herceg a királyi családról szóló legújabb slágerkönyv szerzője, Tina Brown szerint – írta a Sun.

Brown szerint ugyanis András ügyét lezárták és elszigetelték, így Harry és felesége, Meghan Markle jelenti az igazi gondot a királyi család jövőjére.

A királyi családban megkívánt hercegi kötelezettségeitől, az Egyesült Államokba költözött Harry herceg és felesége hiába látogatott haza az Egyesült Királyságba II. Erzsébet királynő születésnapjára, a pár és az uralkodócsalád közti indulatok nem csitultak.

A szerző szerint II. Erzsébet halála vagy lemondása esetén fia, Károly herceg csak átmeneti uralkodó lesz, hogy előkészítse a trónt Vilmos herceg számára. Vilmos és felesége, Katalin hercegné feladata lesz majd, hogy egyensúlyt teremtsen a királyság hagyományai és a modern, európai elvárások között.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#nagy-britannia#ii.erzsébet

Címlapról ajánljuk